Danmark savner 200.000 it-folk

Luksus for vin-elskere

(Foto: ASKO)

ASKO er luksus-mærket hos den store hårde hvidevare fabrikant Gorenje. Det ses på i design, kvalitet og de køkken-ting, der sælges under ASKO navnet.

Et godt eksempel er ASKO’s familie af vin-køleskabe, hvor det seneste nye medlem er både relativt lille og meget avanceret i sine features.

ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter kommer således med kulfiltreret luft indendørs, en Vivino app integreret og en glasdør med UV-filter, så solstråler ikke kan trænge igennem og skade de dyre dråber.

Den indbyggede kompressor er helt lydløs og vibrationsfri. Den sørger for at holde præcis den temperatur, man ønsker sin vin lagret i. Faktisk det samme som i en gammel og dyb vinkælder. I dag bare elektronisk styret.

Vinkendere bruger også smartphones nu til dags, og derfor kender de formentlig den danske Vivino app, der indeholder informationer om over 12 millioner vine plus gode råd om vin-smagning, opbevaring, hvordan man gør vinen klar før servering.

(Foto: ASKO)

ASKO nye vinkøleskab kommer med en integreret Connect Life app, hvor man digital kan skanne og logge hver eneste flaske i sin samling. App’en er direkte forbundet til Vivinos database.

Som navnet antyder, har ASKO nyheden en størrelse, så vin-opbevarings-skabet kan placeres under f.eks. et køkkenbord eller for den sags skyld også i en reol i stuen eller i husets vinkælder.

ASKO Wine Climate Cabinet Undercounter fås i to udgaver med henholdsvis én og to temperatur-zoner.

Der er jo forskel på, ved hvilke varmegrader vine skal opbevares i optimalt. Så er det praktisk, at man kan tage hensyn til to forskellige vintyper i samme køleskab.

De nye vinskabe kan købes fra begyndelsen af marts hos udvalgte forhandlere i Danmark. De to varianter koster henholdsvis 20.795 og 25.395 kroner….

(Foto: ASKO)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmark savner 200.000 it-folk