Her er verdens hurtigste ur

Ekstra energi til elbilen

(Foto: Colorado Teardrops)

Efterhånden som elbiler bliver mere og mere populære, stiger behovet for at bruge dem andre steder end i byer, hvor der er kort afstand mellem ladestanderne.

Det vil dog nok vare nogle år, inden ladestationer bliver lige så udbredte som gammeldags telefonbokse. De fandtes engang i hver landsby og nogle gange også helt ude på landet.

Indtil da kunne Colorado Teardrops måske have det helt rigtige for elbil-ejere, der gerne vil have mere frihed til at bevæge sig rundt i geografien.

Den amerikanske fabrikant har nemlig udviklet en ret spændende kombination af en campingvogn med plads til fire og en kæmpemæssig powerbank.

(Foto: Colorado Teardrops)

The Boulder indeholder nemlig batterier i hele sin bund. Dem kan man både bruge til at give strøm til campingvognen, når man har klapper den op.

Og nok så smart – som ekstra batterier til elbilen, så de får dobbelt så lang rækkevidde. Med andre ord kører man med ekstra energi på krogen.

Colorado Teardrops fortæller, at The Boulder traileren er designet, så den sagtens kan tåle det rå liv langt fra motorvejen. Desuden er den isoleret, så man også kan sidde lunt indendørs, når Colorados vintre tager magten.

Amerikanerne forestiller sig, at The Boulder vil være det ideelle parløb for elektriske drevne firhjul-trækkere, rå SUV’er og amerikanske pick-ups.

Er elbilen ved at løbe tør uden på landet, hvor der ikke er en ladestation i nærheden, er det godt, at man kan tappe ekstra strøm fra The Boulder traileren. (Foto: Colorado Teardrops)

Hvis de altså engang skulle dukke op i rene elversioner. Sådan nogen mangler f.eks. Landrover og Range Rover i Europa eller Toyota Landcruiser i Japan.

Inden da kunne jeg dog også godt forestille mig, at The Boulder kunne være interessant for camping-entusiaster eller virksomheder, der sender medarbejdere langt ud på landet.

Typisk for amerikanere kan man skræddersy The Boulder helt efter lyst og behag. Listen med ekstra-udstyr er nærmest uendelig.

Colorado Teardrops tilbyder I øjeblikket, at interesserede kan forudbestille et eksemplar på firmaets hjemmeside. Hvornår The Boulder kan leveres og, hvad den skal koste, er endnu ikke offentliggjort….

Der er god plads til fire overnattende i campingvognen. De sidder og sover oven på batterier, der fylder hele bunden af traileren. (Foto: Colorado Teardrops)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er verdens hurtigste ur