Danskere må ikke pille i iPhones

Sjov lyd kan være bæredygtig

(Foto: JBL)

De fleste elektronik fabrikanter har travlt med at fortælle, at deres produkter rider med på den grønne bølge.

Selv de mindste tiltag som f.eks, at apparatet er pakket ind i genbrugs-pap, eller ar rammen omkring en laptops små højttalere er lavet af gen-anvendt plastik, bliver reklameret vildt op.

Nu ser den bæredygtige bølge også ud til at ramme højttalere – og i dette tilfælde de små bærbare Bluetooth højttalere til streamet musik fra mobiltelefonen.

Det er det berømte amerikanske højttaler-mærke JBL, der fører an. To særligt grønne versioner af populære JBL højttalere er lige landet i Danmark i god tid før julehandelen.

Der er tale om Eco udgaver af JBL Go 3 og Clip 4. De er pakket ind i 90 procent genbrugt PCR plastik – Post Consumer Recycled – mens gitret foran højttaler-enhederne er af 100 procent genbrugt stof.

JBL Go 3 Eco er så lille, at højttaleren let kan forsvinde i en lomme. Den skal kunne levere forbløffende stor lyd og i fem timer på en batteri-opladning.

JBL Clip 4 Eco er større, men fortsat handy via sin integrerede karabin-hage. Den gør det let at placere højttaleren på f.eks. en rygsæk eller bag på cyklen.

De nye bæredygtige JBL bokse fås i farverne Forest Green, Ocean Blue og Cloud White. Priserne ligger på henholdsvis 349 og 499 kroner.

Tidligere har JBL også lanceret en Eco version af sin noget større Flip 5 Bluetooth højttaler….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danskere må ikke pille i iPhones