Har du talt med dit køleskab i dag?

JBL til sommerens våde parties

Selvom vejret i øjeblikket ikke ligefrem indbyder til udendørs leg og fest, er de fleste heldigvis ret ligeglade. Lidt vand ovenfra skader vel ikke mere end plask fra havvandet eller fra svømmepølen.

Den nye Pulse 3 højttaler fra berømte JBL klarer også snildt regnvejr, pjask og en lille tur i vandet. Den er vandtæt efter IPX7 standarden og både spiller musik og viser lysshow i al slags vejr.

Pulse 3 er en rigtig party-højttaler. Den kan spille højt alene og endnu højere, hvis man kobler flere højttalere sammen trådløst. Så bliver det indbyggede lysshow også mere overbevisende.

JBL-nyheden er delt i to sektioner. I den øverste ligger LED-lamperne, mens de tre højttasler-enheder og en dobbelt (passiv) subwooer ligger i bunden.

Pulse 3 styres fra JBL’s Connect app til smartphones, men lystrer også til Apples Siri og Google Now. Det betyder, at man kan give sin højttaler og sit lysshow kommandoer med sin stemme.

Op til tre smartphones eller tablets kan forbindes trådløst til Pulse 3 på samme tid. På den måde kan flere brugere skiftes til at spille musik – ”triple kakkofoni” så at sige.

Både højttaler og lysshow spiller 360 grader rundt, og de gør det i op til 12 timer på en batteri opladning. Lysshowet indstilles fra app’en, så man kan få alle mulige mønstre eller lys, der spiller i takt med musikken. Endelig kan JBL Pulse 3 fungere som håndfri telefon via sin indbyggede mikrofon.

Eneste lille problem er, at den skægge højttaler først kommer til salg i Danmark til august. Det bliver i farverne hvid eller sort og priser på 1.999 kroner….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du talt med dit køleskab i dag?