Bedre lysshow med Spotify

Et rør fuld af stor lyd

(Foto: JBL)

I de senere år har amerikanske JBL satset kraftigt på bærbar lyd og dermed flyttet sit gamle image fra at være specialist i dyre Hi-Fi højttalere til stue- og studiebrug.

En af bestsellerne for JBL er de rørformede Flip højttalere, der er nemme at bære rundt med og hente lyd til via Bluetooth og en smartphone.

Den nyeste generation hedder Flip 6 og skal først og fremmest give en større lyd end forgængerne. Desuden er Flip 6 vandtæt efter IP67 specifikationerne og kan køre 12 timer på en batteri-opladning.

Den forbedrede lydoplevelse skal bl.a. komme fra to passive bas-enheder – såkaldte radiators – der skal kunne levere ”dyb bas”. Dynamikken i musikken skal desuden øges af en ”racerbane-formet” aktiv bas-enhed og en lynhurtig diskant-tweeter.

Flip 6 kan desuden sættes i et særlig ”Party Boost”, hvor den kan forbindes trådløst med andre JBL højttalere for at skabe et højere lydtryk.

JBL Flip 6 kommer i handelen fra november til en pris af 1.099 kroner. Højttaleren fås i hele ni forskellige farver – Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green og Squad….

(Foto: JBL)

(Foto: JBL)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedre lysshow med Spotify