Hent strøm til elbil i fortovet

Nu bliver julelyset smart

(Foto: Philips Hue)

De allerfleste danskere søger med lys og lygte efter ting, som de kan spare strøm på.

Vaske- og opvaske-maskiner kører nu om natten, hvor strømmen er billigst. Unødvendige lamper og gadges slukkes i stedet for bare at stå i standby.

Julebelysningen kunne dog hurtigt blive et problem. Især, hvis man har en hang til masser af lyskæder ude og inde.

Philips Hue kommer med en hjælpende hånd i skikkelse af den nye Festivia lyskæde. Den har 250 slå LED-pærer fordelt på 20 meter og kan bruges både på juletræet, på en trappe, et vindue eller et andet indendørs område i hjemmet.

(Foto: Philips Hue)

Festivia lyskæden kan fjernstyres trådløst fra Philips Hue app på mobiltelefonen. Her kan man både dæmpe eller øge lysstyrken, skifte farver på lamperne eller sætte timere på, hvornår julebelysningen skal være tændt og slukket.

Man kan sågar vælge punkter på lyskæden, der skal være tændt og hvilke ikke. På den måde kan man skabe en gradient lys-effekt hen over fem punkter fra den ene ende af kæden til den anden.

Alternativt kan man bruge ”Scattered” effekten, der vælger op til fem farver, der tilfældigt blandes på lyskæden.

Endelig kan Festivia lyskæden synkroniseres ved hjælp af Spotify eller Samsungs SmartThings system. På den måde kan man f.eks. skabe mere liv i julestuen ved at lade juletræet blinke i takt med evergreen’en ”Rockin’ Around The Christmas Tree.”

(Foto: Philips Hue)

Festavia lyskæden fungerer naturligvis sammen med Philips andre Hue produkter. Den tilhørende Hue app har i den forbindelse fået flere nye features:

En ny ”Sparkle” effekt får f.eks. lamperne på lyskæden til at blinke på en særlig festlig måde. Alternativt kan man vælge ”Candle” eller ”Fireplace” til at skabe hygge-stemning.

Sammen med Festavia-lyskæden kommer der nye funktioner i Hue-appen. Den nye Sparkle-effekt får lysene på lyskæden til at blinke og skaber en ekstra festlig stemning. Man kan også vælge de  eksisterende effekter Candle eller Fireplace for at skabe hygge….

Den nye Philips Hue Festavia lyskæde kan købes fra den 15. november på www.philip-hue.com . Prisen er 1.199 kroner….

(Foto: Philips Hue)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hent strøm til elbil i fortovet