Tjek lige Trends & Travel

Philips bliver sporty

(Foto: Philips)

Der er nok ikke så mange, som sætter lighedstegn mellem goe gamle Philips og moderne fitness orienteret livsstil.

Det er en fejl, mener den store hollandske elektronik-gigant. Fire nye øre- og hovedtelefoner skal flytte Philips helt frem i førerfeltet, når det gælder god lyd under sports-udøvelse.

Philips kaster sig ud i en hård konkurrence om motionisterne. Alle har de opdaget, at ni ud af ti unge mellem 16 og 24 år har hovedtelefoner på, når de dyrker sport og fitness. Tager vi alle voksne, er det næsten 2/3.

Med sin store knowhow fra medicinsk udstyr præsenterer Philips f.eks. et sæt trådløse øretelefoner, der også kan måle puls og hjerterytme på sin bruger.

Philips øretelefoner med hjerterytme måling. (Foto: Philips)

De nye Philips A7306 arbejder sammen med en række populære fitness apps og leveres med en bære-æske, der har integreret ultraviolet rengøring af øretelefonerne efter brug. Desinficeringen skal kun tage 20 sekunder.

A7306 har også en ni millimeter stor neodymium højttaler – driver – der skal sikre ekstra god lydkvalitet. Tre forskellige medfølgende ”vinger” og tre ørekroge sørger for, at nyheden bliver på ørerne.

A7306 har seks timers batteri-levetid – og du kan oplade yderligere 18 timer fra etuiet, du transporterer hovedtelefonen i: Med Fast Charge giver 15 minutters opladning én times musik.

Endelig er Philips A7306 øretelefoner kompatible med både Google Assistent og Apple Siri, så man kan benytte stemme-kommandoer til betjeningen.

De avancerede nye øretelefoner med integreret sundheds-tjek kommer til april og skal koste 1.499 kroner. De fås kun i sort.

Philips bruger vibrationer gennem kraniets knogler til at sende lyden ind i øret i stedet fpr at blokere øregangen med en prop. (Foto: Philips)

En anden Philips nyhed kommer med ”neckband”, så A6607 øretelefonerne sidder bedre fast under hårde fysiske aktiviteter.

Endnu mere spændende  er, at Philips har indbygget ”bone conduction” teknologi i A6607. Her placeres øretelefonerne ikke i eller over ørerne, men bagved. Lyden overføres så via vibrationer i kraniet til det indre øre.

Bone Conduction giver bl.a. den fordel, at man ikke har sin øregang forstoppet og derfor kan høre, hvad der sker omkring en, selvom musikken spiller.

Desuden gør A6607 øretelefonerne også opmærksom på sig selv på anden måde. De har nemlig et løbende LED lys, der advarer f.eks. trafikanter om, at der går eller løber en person foran dem.

Også Philips A6607 med knogle vibrationer dukker op i andet kvartal. Den fås i sort og skal koste 1.399 kroner….

Sådan har du nok ikke fået musikken før. Her er Philips 6606 øretelefoner med Bone Conduction teknologi. (Foto; Philips)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjek lige Trends & Travel