Her er Googles nye mobil

Solopgang på sengekanten

Hue Signe lamper med solopgangs-effekt. (Foto: Signify / Philips)

Philips’ intelligente Hue lysløsninger til det smarte hjem, der produceres og sælges af Signify, får en større familie-forøgelse i de kommende uger og måneder.

En af de mest synlige nyheder er Sunrise Wake-Up funktionen, der findes i Philips Hue app’en under punktet ”Vågn op med lys” i Automatiserings-sektionen eller fanen Rutiner for Bluetooth brugere.

Sunrise efterligner en solopgang i soveværelset, hvor man kan vågne mere blidt op end med den sædvanlige ringetone eller musik.

Ved hjælp af Hue app’en kan man forkorte eller forlænge sin kunstige solopgang. (Foto: Signify / Philips)

Man kan justere den kunstige solopgang til at vare fra få minutter til flere timer, og for den sags skyld kan man flytte solens komme til ethvert tidspunkt af døgnet.

Sunrise Wake-Up effekten passer til alle gradient-lamper fra Philips Hue. Den vil blive lanceret sammen med den nye slanke Hue Signe lampe i eg, som fås i både bord- og gulv-udgave.

Hue Signe lamperne står klar til salg i danske butikker fra i dag. Priserne ligger på 1.799 kroner for bordlampen og 2.629 kroner for gulvlampen.

Hue Go Portable lampen kan tages med rundt både indendørs og udendørs. (Foto: Signify / Philips)

Hue Go Portable er – som navnet antyder – en bærbar lampe, som man let kan tage med sig rundt både indendørs og udendørs. Den kan tåle lidt regn, men skal nok ikke stå ude i styrtregn særligt længe.

Hue Go bordlampen har op til 48 timers levetid på en batteri-opladning. Den fyldes nemt op med det medfølgende trådløse ladepanel.

Lampen, der fås i hvidt og sort, kan fjernstyres via Hue app’en. Alternativt kan man vælge mellem forskellige lysscener via en knap på lampen. Nyheden kommer sidst på sommeren til priser fra 1.129 kroner.

Det nye Perifo skinnesystem gør det muligt at indrette sit rum meget fleksibelt med lys. (Foto: Signify / Philips)

Spændende er også det første universelle skinne-system fra Philips. Det gør det muligt at placere forskellige lamper i loftet eller på vægge, og skinnen kan sågar gå om hjørnet.

Philips Hue Perifo Track Lighting er ikke kun den fleksible skinne, mens også en hel række nye lamper, farvede spots, pendler, lysbars og lysrør, som kan blandes frit.

Perifo enhederne vil dukke op i butikkerne fra sidst på sommeren. Skinnen koster mellem 379 og 679 kroner – lamperne fra 899 til 2.249 kroner.

Xamento intelligent lys i badeværelset. (Foto: Signify / Philips)

Mere spændende lys i badeværelset sørger Philips for med sin nye Hue Xamento serie i sort. Den giver op til 350 lumen stærkt lys i millioner af farve-nuancer.

Xamento serien er udviklet til brug i fugtige rum og koster som indbygnings-spot mellem 599 og 1.649 kroner. Sidstnævnte er et tre-pak. En loftslampe skal man betale 1.649 kroner for. De er alle tilgængelige fra i dag.

En mindre nyhed ren fysisk, men sikkert praktisk og vigtig for mange Hue brugere er den nye handy Tap Dial Switch.

Hue Tap Dial Switch (Foto: Signify / Philips)

Den kan man let have i hånden eller liggende foran sig på bordet. Herfra kan man så trådløst styre belysningen i hele huset eller kontoret.

Den lille kontrol-enhed har fire knapper, der hver kan indstilles til at styre op til tre rum eller zoner i boligen. Tap Dial har desuden intuitiv lysdæmper.

Nyheden fås i sort eller hvidt med en mat overflade fra i dag. Prisen ligger på 379 kroner.

Endelig tilbyder Philips nu, at man kan eksperimentere og lege med de forskellige tilstande, inden man indfører dem i sit hjem.

Det sker ved hjælp af en ny Demo tilstand, som findes under fanen Udforsk i app’en. En tilbyder en række virtuelle scenarier, der viser, hvordan man kan ændre stemningen i sine stuer ved hjælp af intelligent Hue lys….

https://www.philips-hue.com/da-dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her er Googles nye mobil