Øl bliver til jeans

Her er Googles nye mobil

(Foto: Evan Blass /@evleaks)

Stort set alle danskere bruger Googles software og online tjenester. Meget færre har hardware fra Google – og hvis – er det så trådløse højttalere eller gadges fra Google Nest til det smarte hjem.

Rigtig sjældne på vores breddegrader er til gengæld Googles Pixel telefoner, som er en pæn succes i f.eks. USA.

Herhjemme er det kun nogle få entusiaster, der køber dem online på nettet – eller et par små forhandlere, der importerer dem på egen regning og risiko.

Det er synd, for Google laver glimrende smartphones. De er kendt for gode kameraer, og desuden har de ofte nye Android features før alle andre. Google ejer jo Android.

(Foto: Evan Blass /@evleaks)

Den seneste Google Pixel 6 generation fik lidt delte anmeldelser og er efter sigende ikke blevet helt den salgssucces, som Google havde forventet.

Den trend skal vendes med den nye Google Pixel 6a, som blev vist første gang i maj. Siden har der været ret tavst om telefonen, indtil der nu er kommet flere billeder og en indikation af prisniveau.

Pixel 6a er en mellemklasse telefon med 5G, som får samme ydre fremtoning som Google Pixel 6 og 6 Pro. Karakteristisk er ”mavebæltet” på bagsiden, der spænder over hele telefonens bredde.

Pixel 6a er meget vandtæt med en IP67. Det betyder, at telefonen godt kan tåle at falde i vand. Den kommer i tre forskellige farve-kombinationer – sort/grå, hvid /creme og grøn.

(Foto: Evan Blass /@evleaks)

Under huden sidder Googles egen Tensor processor med 6 GB RAM og den nyeste Android variant. Batteriet er på 4.306 mAh og med hurtig opladning på 30 watt.

Skærmen er på ret beskedne 6,1 tommer i Full HD+ kvalitet. Fingeraftryks-skanneren er placeret under skærmglasset.

På ryggen af Pixel 6a sidder to kameraer – et 12,2 megapixel hoved-objektiv og en ultra vidvinkel på 12 MP.

Det er færre linser end hos de fleste konkurrenter, men Google plejer at kompensere ved at indbygget fremragende fotosoftware i sine telefoner.

Google Pixel 6a kommer til salg i amerikanske og britiske butikker fra den 26. juli. Telefonen kan forudbestilles fra den 21. Juli. Priserne begynder ved 449 dollars eller ca. 3.250  kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øl bliver til jeans