Huawei Mate 20 kommer i oktober (opd)

Mere stemningslys fra Philips

Ambient lys – også kaldet stemnings belysning – er blevet rigtig populært i de seneste par år. Primært, fordi man i dag kan få det som del af intelligens lys-systemer, der styres fra en app. Ved tryk på en enkelt knap kan man fuldstændigt ændre stemningen i et rum.

Philips er blandt markedets førende på det felt med sine Hue systemer, der fås som alt fra smarte” elpærer til komplette fjernstyrede systemer til hele huset.

De nyeste Philips Hue produkter er Signe og Play, der begge er designet til at udfylde opgaver, hvor andre Hue lamper må give op.

 

Signe er f.eks. bord- og gulvlamper, der projicerer lyset mod væggene, der så reflekterer og spreder det i rummet. Signe kan dog ikke levere ”multi-zone” belysning med mere end én farve pr. pære. Sætter man flere lamper op med hver sin kulør i samme rum, kan man dog sagtens opnå den effekt.

Hue Play er en ”light bar”, som man kan placere stort set overalt. På gulvet, på toppen af en reol, bag tv’et osv. Tre Play lamper kan forbindes til samme strømkilde for at spare antallet af stikkontakter.

Som alle andre elementer i Hue programmet arbejder Signe og Play fint sammen med Apples HomeKit – hvis man altså har det installeret.

Hue Signe koster fra 160 USD – ca. 1.050 kroner – for bordlampen. Gulvlampen skal man af med 250 USD for – ca. 1.600 kroner. Hue Play begynder ved 70 USD – ca. 460 kroner – med én sokkel. Den dobbelte udgave er prissat til 130 USD – ca. 860 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huawei Mate 20 kommer i oktober (opd)