Galaxy S23 kommer i januar

Vi streamer mere end ser tv

(Foto: Getty Images / Unsplash+)

Det er ikke nogen hemmelighed, at danskerne streamer mere og mere. De traditionelle tv-kanaler er derfor i knibe og taber seere måned for måned.

Den trend bliver nu markeret meget tydeligt. Ifølge en ny analyse fra TV2 har streaming nemlig overhalet traditionelt tv for første gang i Danmark.

”Her i 2022 streamer 3,7 millioner danskere hver uge det, de vil se på tv-skærmen, på pc’en eller mobiltelefonen. Det svarer til 65 procent af os. Kun lige over halvdelen – 54 procent- ser traditionelt tv ugentligt,” fortæller Frederik Barnholdt. Han er direktør for TV 2´s markedsmålinger.

”Samtidig viser de nyeste tal i analyse-firmaet Nielsens seer-målinger, at streaming har så godt fat i den brede danske befolkning, at vi nu reelt kan tale om, at streaming er mere mainstream end traditionelt tv,” fortsætter han.

Netflix er ikke længere den mest trendy streaming kanal i Danmark. De danske streaming-tjenester er mere populære hos de lidt ældre seere. (Foto: Denny Müller / Unsplash)

TV2 har i dag offentliggjort sin seneste rapport ”Streaming i Danmark”, der afslører en masse om danskernes ændrede tv-vaner.

I begyndelsen var det f.eks. mest unge, som kastede sig over streaming. I dag ligger den største vækst i aldersgruppen 31 til 50 år.

78 procent af danskerne i den aldersgruppe streamer hver uge og bruger i gennemsnit 74 minutter om dagen på det. Dermed overhaler de de 21- til 30-årige, som dagligt ser streaming i 69 minutter.

Rapporten fortæller også, at det ikke længere er Netflix, der dominerer streaming-bølgen her i landet. Den store fremgang ligger i stedet hos de danske streaming-tjenester, som især har godt fat i det lidt ældre publikum….

For første gang i historien ser danskerne mere streaming end traditionelt tv. (Foto: Tech Daily Unsplash)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galaxy S23 kommer i januar