Apple sidder på tabletterne

Pc-taster for grønne fingre

(Fptp: Dwarf Factory)

Hvis I hører til dem, der synes, at det simpelthen er for trist at sidde foran et trist og ensformigt pc-tastatur i timevis hver dag, kan jeg anbefale Dward Factory.

Den lille amerikanske fabrikant har nemlig specialiseret sig i at lave specielle taster., som man kan peppe sit keyboard op med. Lidt som når unge mænd sætter specielle fælge på deres biler.

Dn seneste nye kollektion fra Dwarf Factory forvandler hakkebrædtet på skrivebordet til en glad og farverig have. Et «magical terrarium», som designerne selv kalder det.

(Fptp: Dwarf Factory)

 

Hver enkelt af de «veganske» taster er håndbygget ned i mindste detalje: Man nænner næsten ikke at gokke på tasten tusinder af gange i løbet af en travl dag på kontoret. Det kunne jo gøre ondt nede i «mini-haven».

De grønne taster stiller vel også et andet krav: Man skal kunne skrive i blindskrift på sit tastatur

Hvilket bogstav, tegn og tal, der gemmer sig under hver tast, er nemlig umulig at se. Har man så hele tastaturet fyldt sjove taster, man det være som at arbejde i eller foran en jungle.

(Fptp: Dwarf Factory)

Tasterne findes i mange varianter og to størrelser, så de vil kunne passe på de fleste mekaniske tastaturer. Altså det løse – ikke på de flade taster på en laptop.

Man kan vælge mellem både haveblomster, eksotiske planter, grøntsager, kaktus og vilde planter fra landet. Alle i miniformat og i kunststof. Er man lidt fingernem, kan man bytte rundt på tasternes indhold og lege have-arkitekt foran sin pc.

Dwarf Factory garanterer, at de grønne taster passer til alle Cherry MX keyboards eller kopier – og dem er der mange af på markedet.

(Fptp: Dwarf Factory)

Tasterne fås enten med en rund DOM profil i toppen eller i SA R1 design, som er det dem, der vises på billederne til denne artikel.

Dwarf Factory foreslår, at man indledningsvis nøjes med at købe et begrænset antal «keycaps» og placerer dem på taster, man kender og ved i blinde, hvor et placeret. At fylde hele tastaturet vil nok også være for overvældende.

Det vil udgifterne også hurtigt blive. Hver terrarium-tast koster nemlig 44 dollars eller ca. 290 kroner….

(Fptp: Dwarf Factory)

(Fptp: Dwarf Factory)

 

(Fptp: Dwarf Factory)

 

(Fptp: Dwarf Factory)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple sidder på tabletterne