Twitter skal koste penge

Støvsuger henter kolde øl

(Foto: Molson Coors)

Alle os, der godt kan lide at se en hel sportskamp – eller en god film – siddende på sofarækken kender problemet:

Egentlig havde man lovet (sig selv) at bruge fritiden på at gøre rent, støvsuge, rydde op osv, men så kommer der lige en vigtig tv-udsendelse i vejen.

Af samme grund har mange mennesker anskaffet sig en robot-støvsuger til at holde husets gulve rene og skinnende blanke.

Den typiske undskyldning for at købe en gulvrobot er selvfølgelig, at den kan komme rundt i hjørner, hvor en normal manuel støvsuger ikke kan.

Desuden er det jo bedst for ens gamle ryg, at man ikke skal kravle rundt på gulvet, men overlade det besværlige til en batteri-drevet robot.

Hos det store amerikansk-canadiske bryggeri Molson Coors er man selvfølgelig opmærksom på de officielle og pæne begrundelser for at købe en selvkørende robot.

På den anden side kender bryggerne også sit publikum og, hvad de drømmer om af teknologi, der kan forsøde deres tilværelse.

Brewmboni robot er designet som en ismaskine til canadisk ishockey, men vil også fint fungere på danske gulve. (Foto: Molson Coors)

Molson har derfor udviklet Brewmboni. Det er verdens første robot-støvsuger, der samtidig fungerer som køleskab. På ryggen har robotten nemlig plads til fire store øldåser, som holdes dejligt kolde på vejen fra køkkenets køleskab og ind til stuens sofa og tv.

Da vi befinder os i Canada, er Brewmboni egentlig udviklet til ishockey kampe. Robotten er dog nok ligeglad, hvilken sportsgren den skal servicere.

Hvis robotten nogensinde skulle komme så langt som til Danmark, hvor Molson og Coors kun har minimale markedsandele i forhold til Carlsberg, Tuborg og Royal, vil den nok snarere blive brugt til lokal-opgør i fodbold mellem FCK og Brøndby eller til håndbold-herrernes landskampe.

Desværre findes Brewmboni kun som en velfungerende prototype lige nu og bruges primært som demo, når Molsons salgsfolk skal underholde gæster.

På den anden side har den hybride robot – den er jo både gulvvasker og mini-køleskab – fået så meget positiv omtale i canadiske medier, at der ligefrem er skabt efterspørgsel efter den.

For at imødekomme sine fans – og ikke at miste kunder til andre bryggerier – har Molson Coors nu lagt tegninger og bygge-vejledninger ud på nettet, så fingerfærdige folk kan samle deres egen Brewmboni….

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twitter skal koste penge