LG låner ideer hos B&O

OnePlus forsinker Android 12

(Foto: OnePlus)

Kun få dage, efter at nogle få ejere af OnePlus’ toptelefoner 9 og 9 Pro havde fået besked om, at en  opgradering til det seneste nye Android 12 styresystem lå klar til download, har OnePlus trukket sit tilbud tilbage.

Tilsyneladende er mange brugere, der har installeret den seneste nye Android, rendt ind i fejl og problemer, som påvirkede OnePlus telefonernes ydelse og betjening.

Blandt de fejl, som udenlandske fagmedier beskriver, er telefon-opkald med dårlig lyd, ligesom man ikke har kunnet skifte ikoner på skærmen, skræddersy sin status-bjælke osv.

OnePlus har siden erkendt fejlene og stoppet udrulningen af det nye styresystem:

”Vi er klar over problemerne i OxygenOS 12 opdateringen. Vores software-folk er i gang med at rette dem. Vi stopper opdateringen og giver besked om, hvornår en fejlfri version vil være klar til download om kort tid”, skriver OnePlus i sit eget brugerforum.

(Foto: WeChat)

Skulle du allerede have installeret OnePlus’ udgave af Android 12, har fabrikanten lagt en guide på nettet, der viser, hvordan man kan hoppe tilbage på den tidligere og fejlfri variant af OxygenOS.

Fejlene i Android 12 udgaven kan svært komme på et mere uheldigt tidspunkt for det i bl.a. Danmark populære smartphone mærke:

OnePlus blev for nylig overtaget af søsterselskabet OPPO, der er væsentlig større på det globale marked.

Et af formålene var fremover at udvikle nye smartphone modeller i en fælles design-afdeling. Det sparer penge, og telefonerne kan med få ændringer sælges både som OPPO og OnePlus. Lidt i samme stil, som bilerne fra VW, Seat, Skoda og Audi kører på samme undervogn.

Første trin skulle være, at OnePlus’ OxygenOS og OPPO’s ColorOS styresystemer skulle lægges sammen. Begge fungerer som et ekstra lag oven på Googles originale Android.

I internationale OnePlus fora har man siden set mange kritisere, at det nye fælles styresystem er for meget Color og for lidt Oxygen i sine funktioner og betjening….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG låner ideer hos B&O