iPhone 13 med gammel iPhone i

LG låner ideer hos B&O

(Foto: LG)

Det er ikke nogen hemmelighed, at danske Bang & Olufsen køber OLED-panelerne til sine dyre tv hos LG i Sydkorea. De kan svært fås bedre andre steder.

Til gengæld har LG nu ladet sig inspirere af B&O og dansk design til sit nye OLED Evo TV, der er et luksus-fjernsyn på 65 tommer i 8K kvalitet.

Det nye Evo tv bliver medlem af LG’s særlige Object Collection, hvor sydkoreanerne samler toppen af sine produkter til de kunder, der har råd.

LG har åbenlyst forelsket sig i det danske Beovision Harmony, der har en motordrevet jalousi, som dækker en del af tv-skærmen, når den ikke er i brug.

Hos B&O og LG fungerer jalousien højttalere, der køres ned under selve billedet, når tv’et er tændt. Er det slukket, kører ”gardinet” op og dækker en del af skærmen.

Her er LG’s danske inspiration – B&O’s Beovision Harmony, der sjovt nok rummer etn OLED-skærm fra LG. (Foto: Bang & Olufsen)

Den store forskel ser ud til at være, at jalousien er fremstillet af træ hos B&O, mens LG foretrækker et gardin af specialvævet stof.

Det kommer fra de danske tekstil-designere hos Kvadrat, der (sjovt nok) også arbejder meget for Bang & Olufsen i forbindelse med højttaler-fronter.

LG tilbyder tre forskellige farver jalousier til sit Evo tv – i beige, redwood og grønt til at dække højttalerne på imponerende 85 watt.

Kunder kan dog også bestille ekstra gardiner i kulører, så de kan skræddersy deres tv’s udseende helt efter egen lyst og stuens øvrige møblement.

I første omgang vil LG kun sælge sit nye luksus-tv i dansk design på det sydkoreanske marked. Det sker fra tirsdag, hvor OLED Evo TV koster os omregnet 8.361 dollars eller ca. kroner.

Det er betydeligt billigere end, hvad man skal betale herhjemme for tv-forbilledet fra B&O. Det har så også en 8K skærm på 88 tommer mod LG’s 65 tommer og koster fra 113.000 kroner….

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone 13 med gammel iPhone i