Stort billede til små penge

iPhone 13 med gammel iPhone i

(Foto: Caviar Royal Gift)

Hvis I står og mangler en julegave til familiens største iPhone fan, kommer jeg her med et godt forslag.

Det er en iPhone 13, der er pakket ind i et cover af titanium, som hylder den allerførste iPhone 2G fra 2007

Bag denne skægge idé står nok engang den russiske luksus-gadget-specialist Caviar, der har overrasket verden mange gange.

Hos Caviar har man bl.a. kunnet købe iPhones og Samsung Galaxies, der var pakket ind i ægte krokodille-læder, i russisk pels eller i guld og ædelstene.

(Foto: Caviar Royal Gift)

Desuden har Caviar telefoner på lager, som har forgyldte billeder af kendte politikere på ryggen – Vladimir Putin, Donald Trump osv.

Op til denne jul har Caviar folkene besluttet at fejre den, som har gjort det hele muligt. Uden den første Apple iPhone ville vi næppe have oplevet hele smartphone revolutionen – og Caviar ville ikke have sin glimrende forretning med at skræddersy telefoner til dem, der har råd.

Som altid hos Caviar er det ryggen, der er den mest interessante. Altså bagsiden af telefonen. Her I dette tilfælde er den dekoreret med en flot tegning af den allerførste iPhone. Indgraveret i titanium letmetal ved hjælp af en laserstråle.

På bagsiden af telefonen finder man også et lille indkapslet stykke metal fra netop en iPhone 2G,. Faktisk er det en 14 år gammel telefon, som har tilhørt Caviars grundlægger Sergey Kirov, som er skilt ad i småstykker.

(Foto: Caviar Royal Gift)

Apples grundlægger Steve Jobs må naturligvis ikke glemmes, når man vil fortælle historien om iPhone. Derfor pynter Jobs’ autograf den nederste del af den nye telefons bagside.

Desværre fremstiller Caviar kun 19 eksemplarer af sin nye iPhone 13 Pro iPhone 2G Edition. De koster hver 6.990 dollars eller ca. 47.000 kroner.

Og når vi nu har kreditkortet fremme, har russerne et ekstra tilbud til de ægte iPhone fans. Nemlig en lille buste i metal af netop Steve Jobs, som man kan have stående på sit skrivebord.

Busten, der koster godt 11.000 kroner, er faktisk vellignende. Det kan jeg bekræfte, fordi jeg selv to gange har mødt Steve Jobs i mit tidligere liv som chefredaktør på kendte it-magasiner.

Åbner man en lille klap i venstre bryst-halvdel på busten – dér, hvor hjertet banker – dukker der en 3D version i guld op af Apples logo. Det er da cool…

(Foto: Caviar Royal Gift)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stort billede til små penge