iPhone er igen nr. to

Watch rival til lavpris

(Foto: Amazfit)

Kinesiske Amazfit sælger sundheds-relaterede smartwatches til lave priser og har stor succes med det i både USA og Europa.

Med tre nye modeller i frækt design regner Amazfit med at kunne jage endnu flere andele fra markedets førende mærker som Samsung, Apple, Huawei og Garmin.

Hoved-argumenterne er en batteri-levetid på op til 21 dage mellem opladninger, en ny og meget præcis optisk sensor til måling af brugerens helbreds-tilstand – og så naturligvis priserne, der ofte ligger på det halve af et Apple Watch.

(Foto: Amazfit)

Amazfits nye flagskib hedder GT3 Pro. Det vejer 32 gram og kan køre i 12 dage på en opladning. Skærmen er en AMOLED type på 1,45 tommer og en flot grafik på 331 punkter pr. tomme (ppi).

Uret har indbygget GPS, højttaler, mikrofon og måling af 150 forskellige sports- og motions-arter. Otte af dem genkender Amazfit GTR 3 Pro automatisk på brugerens bevægelser.

Nyheden indeholder desuden en ny BioTracker PPG 3,0 sensor, der kan tjekke både puls, hjerterytme, krops-temperatur, blod-iltning, stress-niveau og søvn-kvalitet.

(Foto: Amazfit)

Brugeren kan vælge mellem over 100 forskellige designs af urskiven – nogle med animationer i. Desuden er Amazfit på vej med et developer-kit, så brugerne kan lave egne urskiver og små apps.

Amazfit bruger sit eget Zepp OS styresystem, der kan udveksle informationer med både Android og Apple iOS. Desuden kan man bruge stemme-kommandoer via Amazons Alexa assistent.

Pro-modellen skal koste 230 dollars eller ca. 1.500 kroner. Den officielle pris i Danmark er endnu ikke offentliggjort.

(Foto: Amazfit)

Amazfit GTR 3 vejer også 32 gram, men må nøjes med et mindre display (1,39 tommer). Til gengæld kan modellen køre hele 21 dage på en opladning. Desuden er GTR 3 vandtæt ned til 50 meter ligesom sin storebror.

Mere generende er nok, at GTR3 må klare sig udelukkende med Bluetooth. Wi-Fi er sparet væk, og det samme er den indbyggede højttaler. Prisen er så også noget lavere – 180 dollars eller ca. 1.200 kroner.

Den tredje Amazfit nyhed er GTS 3 uret. Det er en letvægter på 24,4 gram og et helt anderledes design. Hvor GTR modellerne er cirkelrunde som klassiske ure, er GTS3 rektangulært lige som Apple Watch.

GTS 3 savner også Wi-Fi og højttaler, men kan via sit 250 mAh batteri køre 12 dage på en optankning. Prisen bliver 180 dollars eller ca. 1.200 kroner….

(Foto: Amazfit)

Amazfit urene kan sagtens tåle en tur i vandet. (Foto: Amazfit)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone er igen nr. to