Tjen penge uden skærm

Med T-Rex på armen

(Foto: Amazfit)

Hårdføre armbåndsure er der ikke så meget nyt i. De fås f.eks. som Casios G-Shock, schweiziske Victorinox.

Når vi taler smartwatches, bliver de ægte ”rugged” ure noget mere sjældne. Garmin eller finske Suunto har dem, mens de fleste andre ”smarte” ure nøjes med at kunne tåle lidt regn, sved og støv.

Nu får de konkurrence fra kinesiske Amazfit, der præsenterer et smartwatch bygget som militærets tanks. Den kan begå sig i alt terræn og under selv ekstreme forhold.

Meget oplagt kalder Amazfit sin nyhed for T-Rex Pro. Uret skal være lige så sejt som sin præ-historiske navngiver. Bare uret så ikke uddør ligesom den drabelige kæmpe-øgle.

(Foto: Amazfit)

T-Rex uret tåler f.eks. dyk ned til 100 meters dybde, og det har overlevet hele 15 militære tests i fald, stød, temperatur-udsvingninger, fugt, snavs osv.

Dertil kommer, at T-Rex kan fungere på alle fire vigtige satellit-systemer til navigation – ikke kun GPS. Med andre ord er risikoen for at blive væk i vildnisset med Amazfit uret på armen ret lille.

Når man nu er ude i det fysisk krævende, er det sikkert godt at vide, at T-Rex kan måle bærerens ilt i blodet.

Det samme gælder alle de andre helbreds-relaterede ting, som de fleste rivaler også har på repertoiret – puls, hjerterytme, søvn kvalitet, krops-temperatur, antal skridt osv.

(Foto: Amazfit)

Til det mere ”civile” hører tillige over 100 forskellige sportsarter, som Amazfits indbyggede app kan holde styr og tjek på.

T-Rex Pro er udført i rustfrit stål, hvor urkassen yderligere er pakket ind i stød-absorberende kunststof.

Uret måler 47,7 mm i diameter og 13,5 mm i dybden. Vægten er 59,4 gram uden urrem.

Skærmen er den velkendte AMOLED type på 1,3 tommer, der kan vise 360 gange 360 punkter. Displayet kan sættes til at være tændt hele tiden, så man altid har sine informationer lige ved hånden.

(Foto: Amazfit)

Ligesom OnePlus Watch, der havde premiere forleden dag, bruger Amazfit også sit eget private styresystem – et såkaldt RTOS.

Det er kompatibelt med Android og iPhones, men bruger meget mindre strøm end Googles udbredte WearOS.

Op til 18 dage skal T-Rex Pro kunne overleve uden at skulle fodres med ny strøm. Har man alle satellitterne i brug, forkortes levetiden dog markant.

Amazfit T-Rex Pro er netop lanceret på det amerikanske marked til en pris af 180 dollars. Det svarer til ca. 1.150 danske kroner. Om vi får det drabelige ur at se på vores breddegrader, må tiden vise….

(Foto: Amazfit)

 

https://www.amazfit.com/en/t-rex-pro.html#params

https://www.slashgear.com/amazfit-t-rex-pro-smartwatch-promises-to-be-even-tougher-23665215/ amazfit sejt ur

https://www.gizmochina.com/2021/03/19/amazfit-t-rex-pro-poland-sale-before-launch-price-specs-features/ samme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge uden skærm