Chromebooks får dokker

Tag kampen op i poolen

(Foto: Pool Punisher)

Solen står højt på himlen. Termometret har sneget sig op på sytten grader. Det blæser og ligner sådan rigtigt dansk sommervejr.

Det eneste, vi mangler, er en dukkert i svømmepølen eller den lokale sø. Det er nok for koldt endnu, medmindre man har vinterbader gener i sig.

Det skal dog ikke forhindre os i at købe ind til sommerens bade-fornøjelser, og de må gerne være lidt ekstra heftige. Efter et år med indendørs sysler på grund af Corona er der en del oplagret energi, som skal slippes løs.

Altså er vandpistoler og super soakers ikke nok, når man skal pjaske hinanden våde og lege vandkampe.

I år er der brug for det tunge materiel som f.eks. flydende tank i poolen, der kan skyde en vandstråle over afstande på 15 meter.

(Foto: Pool Punisher)

Pool Punisher er en gummibåd, der er designet som en klassisk tank. Komplet med kanontårn og en et våben, der skyder med vand.

Fabrikanten af Pool Punisher anbefaler, at man køber mindst to eksemplarer. Så kan man udkæmpe panserslag i poolen.

Mon ikke et par vandlande anskaffer sig hele små hærskarer af det nye vandbaserede våben. Måske man ligefrem skal begynde at spare op, for næste trin må vel blive små krigsskibe med vandkanoner.

Pool Punisher skal pumpes op med luft ligesom en gummibåd eller en vandmadras- Materialet er tykt og solidt vinyl. Det tåler ikke kun fuldtræffere af vandstråler, men kan bruges i både swimmingpools, søer, floder og tæt på land i verdenshavene.

Amazon sælger den flydende tank for 101 dollars eller ca. 640 kroner. Lige nu er årets pool-nyhed udsolgt, men et nyt lager er på vej….

(Foto: Pool Punisher)

(Foto: Pool Punisher)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chromebooks får dokker