Hvor 100 er de nye 80

Selfies som sad man selv i flyet

(Foto: OneRoomMaking)

Forleden var det en stor historie på tv og i aviserne, at et par håndfulde danske kendisser og bloggere var taget på betalt ferie i det solbeskinnede Dubai, mens resten af Familien Danmark fulgte regeringens råd og måtte blive hjemme i kulden for undgå Corona smitte.

Selvfølgelig er det bedst, hvis man som instagrammer befinder sig de steder i verden, hvor man poserer til smukke billeder på det sociale medie.

Man kan imidlertid godt snyde lidt og alligevel få det til at se ud, som om man er på vej til et ferie-eventyr i bounty-land. Helt uden brug af Photoshop eller anden manipulering.

Det eneste, der kræves, er denne nye Airplane Window LED Lamp. Den kan nemlig give den perfekte illusion af, at man sidder ved vinduet i et passagerfly.

Perfekt illusion, som snyde-rejsende på de sociale medier vil elske. (Foto: OneRoomMaking)

Meget bedre end andre forsøg ved at tage selfies foran lågen på en vaskemaskine eller tørretumbler. Den slags billeder kan man nemlig godt finde på både Facebook, Instagram og Snapchat.

Den koreanske indretningshus OneRoomMaking tilbyder sin smarte lampe i flere størrelser, hvor man via en lille knap kan skifte om mellem et flyvindue med solopgang eller solnedgang. Det er jo vigtigt, når man vil få det til at se ud, som om man fløj mod øst eller vest.

Motivet med solnedgang viser en flyvinge med hvide skyer gennem ”vinduet”, mens solopgangen giver et flot billede med gylden himmel og orange tegninger på de lidt tættere skyer. Meget realistisk – egentlig.

Airplane Window LED Lamp fås i formaterne 25 x 25 centimeter,  35 x 35 og 45 x 45 centimeter. Der er jo forskel på flyvinduers størrelse. Priserne ligger på mellem 30 og 54 dollars. Det er fra 190 til 340 kroner.

Vel ikke for meget for instagrammere, der bare vil vise, at de er ude at rejse, selvom de i virkeligheden er ”grounded” på grund af rejse-restriktioner….

Man kan da også få det til at se ud, som om man får serveret et måltid mad på flyveturen. (Foto: OneRoomMaking)

(Foto: OneRoomMaking)

Man kan da også give et mørkt hjørne i hjemmet eller kontoret lidt ekstra feriestemning med den skægge nye lampe. (Foto: OneRoomMaking)

(Foto: OneRoomMaking)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor 100 er de nye 80