Se filmene udendørs

Chromebooks får dokker

(Foto: Acer)

Da de første bærbare pc’er dukkede op for snart mange år siden, tog det en rum tid, inden folk kunne udstyre dem med flere stik og porte end dem, de var ”født” med

Den fejl skal ikke begås én gang til med de små Chromebook laptops, der er blevet en ægte bestseller her under Corona pandemien.

Google er derfor gået i hurtigt kompagniskab med en række tilbehørs- og Chromebook fabrikanter, så publikum meget snart har et pænt udvalg af hubs og docking-stationer at vælge imellem.
Faktisk vil Google etablere en helt særlig kategori af dokker, der skal være en del af ”Works with Chromebook” programmet.

Målgruppen er primært folk, der bruger deres små laptops til erhvervsformål.

Google regner med, at der kommer to overordnede typer hubs og dokker til Chromebooks. De store vil kunne håndtere flere skærme på samme tid. (Foto; Digital Trends)

Google mærker dog også en stigende efterspørgsel fra undervisnings-sektoren, hvor de mere avancerede udgaver af Chromebooks spreder sig stærkt for tiden. Godt hjulpet på vej af hjemme-undervisning i Corona tider

Blandt de første fabrikanter med Google-certificerede USB-C hubs og docking-stationer til Chromebooks er Belkin, Targus, Acer, Hyper og StarTech.

Mange flere vil følge efter. Alle vil have et særligt ”Wroks with Chromebook” klistermærke på som tegn på, at de er godkendt af Google. Dette nye tilbehør kan f.eks. sørge for automatisk opdatering af både Chromebook software og firmware.

Desuden skal udvidelserne også fungere med både Windows laptops og MacBooks fra Apple….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se filmene udendørs