Ud at køre med Dolby Atmos

Smuk p-plads til iPhone og co.

(Foto: Sillber)

Det meste tilbehør til mobiltelefoner, tablets og laptops er lavet af plastik. Det er det nemmeste at udforme, og det kan fremstilles billigt.

En sjælden gang støder man på tilbehør i mere ædle materialer. Ægte, håndbehandlet træ f.eks. Det er meget dyrere, men altså også mere lækkert at se på og røre ved.

Derfor besluttede den schweiziske arkitekt og Berend Frenzel fra Basel at gøre noget ved sagen.

Det var tilbage i 2013, hvor han allerede så mulighederne i iPhone og iPad som fremtidens gadges, som folk havde liggende fremme både på kontoret og hjemme i privaten.

Frenzel kunne imidlertid ikke  finde noget tilbehør og standere,der matchede Apple i design. Og slet ikke noget, han han ville have stående på sit eget skrive- eller stuebord.

(Foto: Sillber)

Året efter sendte Frenzel via sit firma Sillber det første iPhone tilbehør i træ til Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter. Han manglede penge til at sætte en egentlig produktion i gang.

På Kickstarter fik ideen med at lave tilbehør, der hævede de elektroniske gadges æstetiske niveau, straks stor positiv respons. Yohann produkterne var født.

I dag sælger Sillber en hel stribe produkter til iPhone, Macbook og iPad. Alle håndbygget i ægte træ. Designet nærmest skandinavisk rent og enkelt.

Det seneste nye Yohann produkt er en lade-stander til iPhone og Apple Watch.

Den står opret, så man kan læse telefonens skærm, mens den får tilført ny energi. Praktisk, når man ser film eller deltager i et video-møde.

Yohann nyheden er faktisk en træ-tallerken med et lille tårn i midten. Ledninger er gemt i udfræsninger på undersiden. iPhone placeres øverst med Apple Watch nedenunder. Har man også et sæt Airpods øretelefoner, kan de oplades via den medfølgende bæreæske.

Sillber tilbyder den elegante ladestander i enten valnød eller eg. I begge tilfælde stammer træet fra certificerede skove. For hver stander, der bliver solgt, donerer Sillber penge til to nyplantede træer.

Yohann iPhone and Apple Watch Charging Stand koster 149 euro eller ca. 1.100 kroner….

Yohanns Apple standere skæres ud af et massivt stykke træ. (Foto: Sillber)

(Foto: Sillber)

(Foto: Sillber)

Yohann standeren er ikke trådløs, men man kan lade batteriet i Airpods bæreæsken op og bagefter give øretelefonerne en tur i æsken. (Foto: Sillber)

Her er Yohann standeren til iPad og iPad Pro. Læg mærke til hullet i siden, hvor man kan parkere sin Apple pen. (Foto: Sillber)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud at køre med Dolby Atmos