TikTok yngst - IBM ældst

Øretelefoner til de små

(Foto: Imoo)

Børn bliver yngre og yngre, når de får deres første smartphone.

Det giver ikke kun forældre nye udfordringer i, hvad deres unger bruger mobilen til. Af samme grund overvejer Instagram nu at lave en version af sin app, der henvender sig til brugere under 13 år.

De får også udfordringer med, hvordan børnene bruger deres smartphone. Spiller de f.eks. music så højt, at de ikke er opmærksomme på trafikken omkring dem – eller hvad andre prøver at sige til dem?

Imoo Ear-Care er det første headset og trådløse øretelefoner, der er udviklet specielt til vores yngste medborgere.

Imoo Ear-Care kan maksimalt spille 85 dB højt for at undgå, at barnet får høreskader ved at spille musik for fuldt tryk. (Foto: Imoo)

De nye øretelefoner kan f.eks. spille maksimalt 85 dB, hvilket er den grænse for lydtryk, som FN’ sundheds-organisation WHO anbefaler som højeste grænse. Børns ører er nemlig typisk mere følsomme end voksnes.

Imoo nyheden har desuden et ”open-ear” design. Det gør det muligt, at lyde udefra også kan trænge ind. Vigtigt, når børnene færdes udenfor, eller når man prøver at kalde på dem.

Endelig er Imoo tilstrækkeligt små til, at øretelefonerne sidder tæt på et lille hoved. Øretelefoner til voksne passer sjældent ordentligt til børn.

Designet er trådløst med Bluetooth, men ikke så småt som f.eks. Apples AirPods. Imoo bibeholder bevidst en holder omkring nakken, så øretelefonerne ikke tabes så let.

Driverne –højttalerne – I Imoo er slet ikke så små. I trådløse øretelefoner til voksne er de normalt mindre end 10 mm i diameter. Hos Imoo hele 16,3 mm. Det må vel betyde, at børnene får en god basgengivelse. (Foto: Imoo)

Imoo Ear-Care er bygget op omkring en letvægts-ramme af nikkel-titanium metal. Den er så pakket ind i hudvenligt og grønt gummi. Det hele vejer 30 gram.

Imoo indeholder følsomme mikrofoner, så de kan fungere som headsæt ved håndfrie telefon-samtaler via en mobiltelefon, som barnet har med i sin lomme eller taske.

Imoo Ear-Care kan køre i otte timer på en batteri-opladning. De er vand- og støvtætte (IP54) og har en praktisk sensor, der slukker automatisk, når barnet tager øretelefonerne af.

Tilsvarende tænder Imoo igen afspilningen præcist, hvor den stoppede, når man igen tager dem på. Så går barnet ikke glip af noget i den lydbog eller podcast, det var i gang med.

Imoo Ear-Care fås i flere farver og koster fra 49 euro eller ca. 370 kroner….

Imoo har indbygget en særlig ”Sound Beaming” teknologi, der gør, at man ikke føler, at man har hovedtelefoner på. Den sikrer samtidig, at lyde udefra ikke holdes væk fra øret. (Foto: Imoo)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TikTok yngst - IBM ældst