Vi køber flere pc’er igen

Hold party med Sony

Party-animals – og specielt dem, der gerne vil forvandle deres omgivelser til et diskotek med lysshow og das ganze molevitten – vil elske Sonys nye trådløse MHC V81D, C71D og V41D højttalere.

De kan ikke kun bruges til at spille højt, udsende disco-lys og til at lege DJ på. Man kan også konkurrere om, hvem der har den bedste rytme i kroppen – og måske mest i fingrene.

De nye Sony bokse indeholder nemlig en særlig TAIKO funktion, der kan forvandle højttalerens touch panel i toppen til en digital tromme. Her kan man vælge mellem forskellige tromme-lyde og så ellers begynde at slå rytmen til de melodi, der bliver spillet. TAIKO kan bruges af én eller flere deltagere, som kan kappes indbyrdes.

Sony højttalerne har en særlig sports-funktion, der kobler tv-speakerens stemme fra. Så hører man kun publikum, spillere og dommer – som om man selv sad på stadion.

Utraditionelle er også de andre måder at betjene Sonys nye partybokse på – nemlig med håndbevægelser eller ”gesture control”, som det hedder nutildags. Ved at ”swipe” henover højttalerens top kan man f.eks. skifte til næste nummer ellertilføje virtuelle instrumenter, hvis man synes, at musikken mangler noget.

V71D og V81D har desuden lysshows indbygget, der kan fylde rummet med 360 graders psykedeliske lyseffekter, som Sony udtrykker det. Mon det betyder, at lyset passer bedre til gammel musik fra Savage Rose eller Jimi Hendrix end til moderne toner fra Taylor Swift og Lukas Graham?

Never mind – man kan sikkert få masser af skæg med de nye Sony bokse, der via en særlig ”Spreas Sound Generator” kan sørge for, at musikken spredes ud i alle hjørner af lokalet. Som om man havde en håndfuld højttalere fordelt i hvert hjørne. De to største modeller har desuden en Live Sound feature.

Alle kan være med til festen, hvis Sony højttaleren er centrum – også vennerne i de sociale medier.

Sony husker naturligvis også, at vi lever i en de sociale mediers tidsalder. Derfor kan man via den medfølgende ”Fiestable” app og en Party King funktion lade Facebook, Instagram, Snapchat osv indgå som en del af festen.

Ad den vej kan man ikke kun annoncere til alle og enhver på nettet, at I holder et party. I kan også udsende billeder af Sony højttalerne til vennerne i de sociale medier og konkurrere med dem om at blive festens konge. Jo mere I fester og fortæller om det -desto flere points får man til ranglisten for at blive Party King. Lidt skørt, ikk?

Op til 50 Sony fest-højttalere kan kobles sammen trådløst, så man kan være sikker på, at hele huset ryster – og naboerne med.  I den forbindelse kan det være smart, at rollen som DJ skifter mellem forskellige personer. Også det klarer Sony via app’en, der giver adgang til, at flere smartphones kan skiftes til at kontrollere musikken.

Sony nyhederne er trådløse med Bluetooth og NFC. De har karaoke funktion, så man kan synge med og et særligt stik, hvor man kan koble sin egen guitar på og akkompagnere musikken med adgang til alskens special effects.

Man kan også koble sit tv direkte til højttaleren via HDMI-kabel og bl.a. opnå en meget realistisk sports-atmosfære ved via app’en at koble tv-kommentatorens stemme fra. Så hører man kun den ægte atmosfære på stadion med publikums råben og sang, som man kan deltage i hjemme i sten.

De fleste vil nok bruge MHC-højttalerne med streamet musik via mobiltelefon. Men man kan også benytte den integrerede dvd-afspiller eller FM-radio. Højttalerne kommer desuden med et praktisk bærehåndtag. Boksene vejer trods alt op til 26,5 kilo.

Den mindste MHV-V41D er bestykket med en basenhed på 25 cm, to mellemtoner på 8 cm og to diskanter på 4 cm hver. I den dyrere VH71D er bassen udgivet til 30 cm, mens topmodellen CH-81D også har to ekstra mellemtoner og i alt fire diskanter-

Højttalerne kan købes i Danmark fra april til priser på henholdsvis 3.400, 5.000 og 5.800 kroner….

De nye Sony højttalere har både Karaoke funktion, hvor man via en mikrofon synger med på melodien – og Taiko, hvor man slår rytmen som på en tromme. Her blot på højttalerens top.

Sony nyhederne er op til 106 centimeter høje og 44,5 cm brede. Derfor er det godt, at de har et integreret bærehåndtag, som professionelle scene højttalere også har det. Til venstre er det V71D modellen, til højre V41D.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi køber flere pc’er igen