OnePlus 9 lader hurtigere op

TikTok yngst – IBM ældst

(Foto: Gerd Altmann / Pixabay

På søndag har Twitter 15 års fødselsdag. Det lyder næsten som i går, når man tæller i menneske-år.

Tænker man i it- og tech-målestok er 15 år nærmest en evighed. Facebook er f.eks. kun to år ældre, mens iPhone først fylder 14 år til juni.

Kan I huske en verden uden smartphones eller sociale medier? Lidt svært ikke. Så integreret er de to fænomener blevet af vores hverdag.

Den allerførste meddelelse, som Twitters grundlægger Jack Dorsey indtastede den 21. marts 2006, havde ganske enkelt teksten ”just setting up my twttr.”

Twitter er ved at blive voksen. På søndag følger det sociale medie med de korte tekster 15 år. (Foto: Brett Jordan / Unsplash)

Jeg tænkte på, om det ikke kunne være skægt at vise en liste over, hvor gamle en række kendte tech- og underholdnings-giganter egentlig er.

Listen kan I studere længere nede i artiklen. Den afslører, at kun tre af selskaberne er så gamle, at de ville være pensionister i dag – hvis de altså var mennesker.

IBM er nærmest en metusalem med sine 110 år. Walt Disney fylder 100 om et par år, mens Hewlett-Packard – som alle kalder HP nu om dage – fyldte 80 på et par år siden.

Microsoft og Apple er, hvad man hos mennesker ville kalde ”i deres bedste alder”. De er midt i fyrrerne og lidt lunt blandt verdens største it- og internet-firmaer….

(Infografik: Statista.com)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OnePlus 9 lader hurtigere op