Poesi på sms

Meget mobil for små penge

(Foto: Motorola)

Selvom 5G er tidens hotte emne, vil der i lang tid fremover være behov for nye 4G telefoner. Faktum er jo, at 99 procent af smartphone brugerne sagtens kan klare sig med de nuværende mobilnet.

Det er man udmærket klar over hos Motorola, der i sin tid opfandt de bærbare telefoner tilbage i 1950’erne. I dag er Motorolas mobiler en del af den store Lenovo koncern i Kina, der bl.a. også har slugt IBM’s pc’er.

Motorola har et stort udvalg af smartphones, hvor især modellerne i de lavere prisklasser sælger godt. Det vil  den nye Moto G30 formentlig også gøre, fordi den leverer et stort og hurtigt display og et usædvanlig stærkt batteri til en pris af 1.500 kroner.

De fleste skærme i økonomi klassen nøjes med den normale hastighed, hvor billedet optages 60 gange i sekunder (60 Hz).

Motorola har øget den frekvens til 90 Hz, hvilket især vil kunne mærkes i forbindelse med videofilm på mobilen og avancerede computerspil.

(Foto: Motorola)

Displayet er på 6,5 tommer og af LCD-typen. De er billigere end AMOLED paneler, der typisk sidder på telefoner i de højere klasser. Max Vision skærmen på Moto G30 viser billeder i HD+ grafik med 1.600 gange 720 punkter.

Motorola har valgt en Snapdragon 662 mellemklasse processor som motor. Den kommer med 4 GB RAM og 128 GB lager. Styresystemet er Android 11 med Motorolas egen My UX brugerflade lagt ovenpå.

Moto G30 kommer med hele fire kameraer, hvor hoved-objektivet er på 64 megapixels og med sine f/1.7 meget lysfølsomt for prisklassen. De tre andre er en ultra vidvinkel på 8 MP samt to 2 MP sensorer til makro næroptagelser og til dybde-måling.

Endelig leveres den nye Motorola med et usædvanlig stort batteri på 5.000 mAh, der lover hele to dages drift på en optankning.

Batteriet kan oplades med 20 watt via kabel, således at det kun tager 20 minutter i stikkontakten at hælde energi på til 12 timers brug.

Som nævnt skal den nye Motorola koste 1.499 kroner på det danske marked. Det er endnu ikke bestemt, hvornår Moto G30 lander helt præcist her i landet….

(Foto: Motorola)

Moto G30 kommer med fire kameraer, hvor hoved-objektivet har en 64 megapixel sensor. (Foto: Motorola)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Poesi på sms