Sådan hører børn musik

Motorola sælger 5G mobil til 2.700 kr.

Normalt samler opmærksomheden sig mest om, når mobilfabrikanterne lancerer nye topmodeller. Ligesom i bil-sammenhæng er de dyreste og lækreste nyheder de mest spændende, selvom kun en lille del af publikum i sidste ende køber dem.

Måske vi skal ændre lidt på det syn. Lige nu ser det nemlig ud til, at de mest spændende nye ting i mobilverdenen foregår i mellemklassen. Det er også her, de fleste telefoner bliver solgt.

For et par måneder siden vendte Apple tilbage til middelklassen med sin genoplivede iPhone SE bestseller. Den 21. juli kommer OnePlus med sin nye Nord telefon til omkring 3.000 kroner. Og fra i dag har Motorola lancere sin splinternye Moto G 5G Plus på det danske marked. Med pris og udstyr, der får den til at ligne en direkte konkurrent til OnePlus Nord.

Motorolas Moto G 5G Super åbner op for billige 5G telefoner på det danske marked. (Foto: Motorola)

Motorola slår meget på tromme for, at den nye Moto G telefon er født med 5G til en fornuftig pris. Det er selvfølgelig vigtigt for en ny model, men i dag skal der mere til for at imponere folk og marked.

Derfor har Motorola lagt flere gode argumenter ind i nyheden. Den mest synlige er en stor 6,7 tommers skærm med 90 Hz hastighed og Full HD+ grafik. Displayet har HDR10 godkendelse for bedre kontrast, og det meget aflange – eller brede – format på 21:9 gør det muligt af vise biograffilm i CinemaVision.

Motorolas nye udspil kommer med samme nye Qualcomm processor som OnePlus Nord om et par uger. Det er Snapdragon, der har 5G integreret i selve chippen. Batteriet er på enorme 5.000 mAh – 20 procent større end på OnePlus Nord.

Det meget brede CinemaVision format på skærmen gør det muligt at vise biograffilm som på det store lærred. (Foto: Motorola)

Til gengæld kan OnePlus’ mellemklasse-nyhed lade hurtigere op end Motorola G 5G Plus. Med 33 mod 20 watt. Det store batteri hos Motorola skal holde mobilen kørende i to hele døgn på en opladning.

Motorolas næste købs-argument er fabrikkens første dobbelte selfie-kamera. Det normale front-rettede kamera er på 16 megapixel og Quad Pixel, hvilket skal betyde bedre og mere lysstærke selv-portrætter. Det andet har et ultra-vidvinkel objektiv på otte megapixel, der kan få fire gange flere mennesker med på en selfie end normalt.

På bagsiden sidder fire kameraer – det samme som på den kommende OnePlus Nord. Hoved-sensoren er på 48 megapixel (MP), og den assisteres af en ultra vidvinkel på 8 MP, et makro objektiv på 5 MP til nær-optagelser og en 2 MP dybde-sensor til at lave uskarpe baggrunde.

Som de fleste andre nye telefoner har også Moto G 5G trådløs betaling via NFC. (Foto: Motorola)

Endelig ruller Moto G 5G Plus frem med en finger-aftryks skanner på siden samt NFC til f.eks.  trådløs betaling. Farven på telefonen er Surfing Blue. Andre kulører er der ikke at vælge imellem, medmindre man iklæder sin Moto et separat cover.

Motorola Moto G 5G Plus kan købes i danske butikker fra den 10. august. Priserne begynder ved kun 2.699 kroner for en 5G telefon med 4 GB RAM og 64 lager. Vælger man versionen med 6 GB RAM og 128 GB lager, skal man af med 2.999 kroner….

(Indledningsfoto til artiklen: Motorola)

Motorola G 5G Super har fire kameraser på ryggen og to på fronten. Alligevel koster den ikke mere end 2.700 kroner. (Foto: Motorola)

Den nye 5G Motorola har fingeraftryks-scanneren siddende diskret på siden. (Foto: Motorola)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan hører børn musik