Store nyheder i ingenting

Poesi på sms

(Foto: Nokia)

Mange mener, at SMS er helt yt. I dag bruger folk sociale medier, e-mail og besked apps i stedet for de små tekst-meddelelser.

Måske det er korrekt, men det skal ikke forhindre Nokia i at omdøbe SMS til ”Short Moving Stories” og stille sig i spidsen for en global kampagne, der skal sprede kærlighed og optimisme i en svær tid med Corona.

Nokia har allieret sig med digtere og forfattere fra hele verden. De har skrevet og samlet poesi i SMS format, som alle er velkomne til at bruge på deres egne telefoner, når de vil sende en opmuntrende besked til venner, familie eller kolleger.

Blandt leverandørerne af SMS indhold er flere poeter fra Europa, en børne-forfatter fra Indien, en outdoor entusiast fra Rusland og en lykke-coach fra Sydamerika.

Resultatet er 15 SMS historier, der handler om kærlighed, venskab, sammenhold, arbejde, håb og familie. Digtene kan findes via dette link.

(Foto: 99mimimi / Pixabay)

Her er ét eksempel, skrevet af George the Poet:

My community is my thinking space, my breathing space,
I could never fully leave this place. To
All of the children – especially you.
We’re connected by spirit; my lyrics won’t ever leave you. Just the thought of missing out on everyone’s lives makes me
Cherish every sunset, and every sunrise

SMS projektet er blot et af flere initiativer, der skal markedsføre Nokia telefoner som sikre, til at stole på og tillidsvækkende.

Desuden kommer Nokias smartphones oprindeligt fra Finland, der er det lykkeligste land i verden….¨

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store nyheder i ingenting