Meget nemmere at skrive spil

Harley vil lave elcykler

(Foto: Serial 1)

Jeg tror ikke, at vi kommer til at se medlemmerne af de danske rocker-grupper stampe i pedalerne i fremtiden, selvom de ølmaver, mange af dem viser frem, godt kunne opfordre til det.

Rockerne kan nemlig meget snart erstatte deres store og tunge Harley-Davidson kværne med elcykler fra samme kilde.

Den legendariske fabrikant af motorcykler er nemlig gået grøn. Først kom Harleys første elektriske motorcykel Livewire og nu noget så ”ordinært” som en cykel med hjælpemotor.

Lidt flov over udviklingen synes Harley-Davidsons ledelse dog at være, selvom elcyklerne uden tvivl vil øge omsætningen markant.

(Fptp: Serial 1)

Harley vil nemlig ikke kalde sine nye elcykler det samme som motorcyklerne. De sælges i stedet under navnet Serial 1.

Kigger man lidt nærmere på de nye elcyklers stel, afslører slægtskabet sig alligevel. Dels står der tydeligt ”Powered by Harley-Davidson”. Dels er  Serial 1 også kælenavnet for Harleys allerførste motorcykel fra 1903.

Designet på elcyklen er retro, som det sig hør og bør på et produkt fra Harley-Davidson. Stellet er ret tungt at se på. Der er hjul med tykke dæk på, og saddelen er af ægte læder og fra Brooks.

Til gengæld må man undvære den store to-cylindrede motor og den særlige Harley lyd. Medmindre da, at man lader tonerne fra en rigtig Harley kværn flyde ud i ens øretelefoner, mens man selv okser afsted med pedalkraft.

(Foto: Seriall 1)

Elmotoren i Serial 1 har Harley elegant placeret midtskibs. Den trækker ikke på baghjulet med kæde som normalt, men via et bælte af kunststof. Det skal give en mere komfortabel kørsel, siger Harley.

Batteriet er placeret diskret og elegant i stellet. Det samme kan man sige om for- og baglygter. De suppleres i øvrigt af et belyst logo. Lidt cool.

Tekniske data vil Harley ikke ud med – kun billeder – men på Serial 1’s hjemmeside har man anbragt et nedtællings-ur, der stopper den 16. november.

Så mon ikke det er datoen, hvor vi får meget mere at vide. Måske også prisen og salgsdato, der ventes at være fra marts næste år.

(Foto: Serial 1)

(Foto: Serial 1)

(Foto: Serial 1)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meget nemmere at skrive spil