3 af 4 danskere handler på nettet

Få et bedre greb om din mobil

Smartphones bliver stadig større og flottere at se på med blanke og glatte overflader. Da de samtidig bliver dyrere og dyrere, forstår man godt, at mange er bange for at tabe eller beskadige den anseelige investering.

Jeg har gennem tiden set flere forslag til, hvordan man kan få et bedre greb på sin mobiltelefon. Nogle er smarte – andre næppe særligt praktiske i daglig anvendelse. Det kunne denne nye gadget dog godt se til at være.

CLCKR hedder den, og den stammer fra det lille amerikansk-kinesiske firma Strax. Virkemåden ses bedst på billederne, men det grundlæggende er, at man kan sikre sin mobil med et par fingre.

(Alle fotos: Strax)

Tilmed kan CLCKR kan også bruges som stander for mobilen, når man for eksempel vil se en film eller have begge hænder fri, mens man taler i telefon, deltager i et Skype opkald osv.

CLCKR anbringes med dobbelt klæbende tape på bagsiden af telefonen, hvor holderen kan klappes sammen, når den ikke er i brug. Holderen funger sammen med stort set alle smartphones.

Nyheden fås i en række forskellige farver og koster mellem 10 og 30 US dollars. Det svaret til 70 og 200 kroner. En praktisk investering, tror jeg….

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af 4 danskere handler på nettet