Elektronisk deo til dine sko

Et mavebælte til din tablet

Hvor har du din iPad, Android eller Windows tablet, når du går rundt?

Formodentlig i en taske, fordi det er for besværligt at have den i hånden, selvom man hele tiden har brug for at kigge på skærmen – eller du bruger tabletten som mobiltelefon.

Girdz er en ny og alternativ måde at bære på tabletten. Den sidder nemlig på ryggen. Sikkert anbragt i dit mavebælte via en holder i kraftig kvalitet. Systemet kan minde om dem, man bruger til punge og pas på rejser. Blot sidder det, der skal passes på, ikke på maven, men på ryggen.

Girdz Slinger Hands-Free Tablet Holster passer til de fleste tablets med skærme på mellem 7 og 10,5 tommer. Det vil bl.a. sige iPad og iPad mini eller Samsungs Tab S3 og nye S4. Men også andre mærker kan bruge bælte-holderen. Bare deres tablets og beskyttelses-cover ikke er tykkere end 1,9 centimeter til sammen. Ellers ville tabletten nok heller ikke være behagelig at have siddende nederst på ryggen.

Girdz Slinger holder er fremstillet af high-tech kunststof, der er både fleksibelt og holdbart. Desuden er den meget svært at skære det over med en lommekniv, saks eller hobbykniv.

Den praktiske gadget kan i øjeblikket forudbestilles via iværksætter portalen Kickstarter, hvor den kan købes formedelst 25 USD eller ca. 160 kroner….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elektronisk deo til dine sko