Libratone rykker ind på Strøget

200 pct. ekstra data til 3’s brugere

Dataforbruget hos de danske mobilkunder har aldrig været højere – og det stiger fortsat støt måned for måned. Derfor ændrer 3 nu en række abonnementer for privatkunder og tilføjer op til 200 procent mere data i pakken – uden at det koster ekstra.

De nye 3-abonnementer indføres fra i dag, den 22. august. I første omgang vil det være nye abonnenter, som får glæde af den øgede datamængde på deres mobiltelefoner, tablets og smartwatches. Nuværende abonnenter får besked løbende fra den 23. august og frem.

Da 3 stod for det lokale mobilnet på Roskilde Festival i juli, sprængte de musik-glade deltagere alle rekorder for data-forbrug. Der blev sendt utrolige mængder sms, beskeder, fotos, opdateret sociale medier og optaget videoer i tusinder af timer.

Samme billede tegner sig ude i resten af det danske samfund. Vi ”spiser” flere og flere data. Til indkøb, til at fjernstyre vores hjem via tingenes internet, til at se video på vores mobiler eller streame musik i lange baner.

3 følger udviklingen tæt og reagerer derfor hurtigt på det stærkt øgede dataforbrug hos sine private kunder. De får nu tilført mellem 20 og 200 pct. mere data i deres Fri Tale og bredbånds abonnementer.

Ændringerne gælder kun private kunder – ikke erhvervs-abonnementer. Her er nogle eksempler – først Fri Tale med 3LikeHome:

  • 15 GB bliver ændret til 20 GB for 150 kr. om måneden. 33 pct. mere data.
  • 30 GB ændres til 40 GB for 200 kr/md. 33 pct. mere data.
  • 60 GB får nu 80 GB data for 230 kr. pr. måned. 33 pct. mere data.

På mobilt bredbånd ser priserne fremover således ud:

  • 5 GB bliver ændret til 15 for 110 kroner om måneden. 200 pct. mere data.
  • 10 GB ændres til 30 GB for 130 kr/md. 200 pct. mere data.
  • 125 GB bliver til 150 GB for 200 kr. pr. måned. 20 pct. mere data.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Libratone rykker ind på Strøget