Ser fremtidens Samsung sådan ud?

Skype får bedre hukommelse

Det oprindeligt dansk-udviklede Skype har efterhånden eksisteret i så lang tid, at den populære chat app og adgangsdør til gratis internet telefoni er begyndt at virke lidt gammel og støvet. Især når man sammenligner med flere nyere konkurrenter.

For eksempel fik Skype først en funktion som ”read receipts” for nylig, og muligheden for at optage sine telefon samtaler først dukkede op i sidste måned. Nu kommer så omsider en tredje savnet feature – nemlig at man kan arkivere og gemme sine meddelelser, chats og samtaler.

Ifølge Microsofts hjemmeside er gemme-funktionen i øjeblikket kun tilgængelig for beta-testere i Skypes Insider program. Men når den først er nået så langt, varer det som regel ikke alt for længe, inden alle brugere kan få glæde af den.

Lige nu søger Microsofts feedback fra prøvekørerne på mindre detaljer som f.eks, om de foretrækker betegnelsen ”arkivere” frem for at ”gemme”. Microsoft spørger også om, hvorvidt brugerne vil have, at video chats skal blive gemt automatisk, eller man skal gøre det manuelt.

Ifølge flere betatestere ser den nye feature dog meget let og brugervenlig ud. Den ventes rullet ud til Skype brugere på både Android, Windows, iOS, Mac og Linux….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser fremtidens Samsung sådan ud?