Nu får Instagram en chatbot

IKEA kaster sig ud i gaming i hele hjemmet

(Foto: IKEA)

Møbelgiganten IKEA har længe haft deciderede gamer-stole på programmet. Det samme gælder skriveborde, som er indrettet specielt til den inkarnerede computer-spiller.

Disse ting var målrettet entusiaster, men kunne svært bruges til at indrette en hel bolig. Med mindre selvfølgelig, hvis man boede og levede 24 timer i det rum, hvor man også gamede løs.

Med sin nye BRÄNNBOLL kollektion erkender IKEA, at gaming nu er blevet en integreret del af den moderne livsstil.

(Foto: IKEA)

Omkring 2,5 millioner danskere gamer, hvilket svarer til 43 procent af den samlede befolkning. Altså er hele Familien Danmark og dens medlemmer i de fleste aldre.

Den nye møbel-kollektion er kendetegnet ved sit fokus på komfortable siddepladser, herunder ergonomiske stole og en oppustelig siddeplads, som bryder med traditionelle gaming-møbler.

BRÄNNBOLL omfatter også en decideret gaming-station med foldbare bordplader og diskrete opbevarings-muligheder til det meget tilbehør og nips, de fleste video-spillere omgiver sig med.

Samtidig kan stationen med nogle få håndgreb forvandle spil-arealet til et elegant møbel, der ikke lader mange tanker gå i retning af ”Counter-Strike” eller ”Minecraft”.

(Foto: IKEA)

BRÄNNBOLL skal udfordre det traditionelle gaming-design og bevæge sig bort fra den mørke og ofte tematiske æstetik.

I stedet vil IKEA indføre glade farver og elementer, der er inspireret af gade-sport og ”athleisure”. De skal formidle dynamik og fart over felten uden at tabe hyggen undervejs.

”Vores vision er at anerkende, at gaming hører hjemme overalt. Det gælder om at gøre det så nemt for folk at træde ind og ud ad den virtuelle verden og samtidig skabe et hjem, der afspejler en moderne livsstil med plads til alle,” forklarer Henriette Ekholm. Hun er indretningsekspert hos IKEA Danmark.

Den nye BRÄNNBOLL kollektion lander i IKEA’s varehuse i efteråret 2024….

(Foto: IKEA)

(Foto: IKEA)

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu får Instagram en chatbot