Billigt smartwatch med kæmpe skærm

Pokemon hopper ud i den virkelige verden

(Foto: Tamara Tomy)

De fleste danskere har på en eller anden måde stiftet bekendtskab med computer-spillet Pokemon.

Enten fordi selv har kastet sig ud i jagten på monstre og gevinster via deres egen smartphone eller oplevet deres børn og børnebørn gøre eller set tv vise reportager om Pokemon dengang, spillet var en landeplage for nogle år siden.

Selvom Pokemon-feberen er kølnet meget ned på vores breddegrader, kører spillet fortsat for fuld drøn ude i Asien. Ikke mindst i Japan, hvor spillet stammer fra.

(Foto: Tamara Tomy)

Her har Pokemon-opfinderen – den japanske spilgigant Takara Tomy – netop sørget for, at Pokemon hopper fra det virtuelle liv på en skærm og ud i det virkelige liv.

Det sker ved hjælp af en ny Rotom smartphone, der er det helt store hit hos børn i Japan.

Poleman entusiaster vil vide, at en Pokedex telefon er en vigtig ingrediens I selve spillet. Den dukkede for første gang op i spil-varianten ”Pokemon Sword” og har siden optrådt i ”Pokemon Scarlet” og i ”Pokemon Violet.”

Takara Tomy’s nye trick er at bygge en smartphone-lignende gadget, som brugerne kan benytte til at styre spillet fra den fysiske verden. På sin vis er Pokedex Smartphone Rotom en spilcontroller inklusive kamera.

Den nye gadget skal være i stand til at adskille kulørerne rød, grøn, blå, sort og hvidt, hvilket er vigtigt, når man tager billeder af et objekt, som (muligvis) kan indeholde en Pokemon figur.

Pokemon ”telefonen” kan bruge farverne til at skabe 20 forskellige skærm-baggrunde, så spillet hele tiden skifter karakter.

De figurer og skabninger, der hører til hvert område, vil blive vist og automatisk registreret i Pokemons online billedbog.

(Foto: Tamara Tomy)

Tilsyneladende kan telefonen også vise de Pokemons, der lever på kammeraters og medspilleres Rotom enheder. Det skal også være muligt at udveksle information og tips, så man opnår flere point.

Endelig kan kameraet også bruges til mere jordnære ting som at tage selfies eller fotos, som man kan sende til hinanden eller dekorere sin Pokemon skærm med.

Det eneste, man åbenbart ikke kan gøre, er at ringe til hinanden i den virkelige verden. Det kan Pokemon figurerne ellers inde i selve spillet.

Takara Tomy sælger den nye Pokemon Camera Link! Pokedex Smartphone Rotom via sin japanske webshop til priser fra 10.990 yen. Det svarer til ca.   danske kroner….

(Foto: Tamara Tomy)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt smartwatch med kæmpe skærm