Asus folde-pc lander i Danmark

Når OnePlus bliver til kunst

(Foto: OnePlus China)

Smartphones ser ud, som de nu gør. De fleste er glatte og elegante æsker med en skærm, der fylder hele forsiden. Nogle få kan så foldes på midten. Ellers er det mest motor, kameraer og pris, som gør forskellen fra mobil til mobil.

Helt anderledes ser det ud, når man skiller en moderne smartphone og så lader en kunstner lege med stumperne.

Så kan der opstå en skulptur, der illustrerer den teknologiske udvikling, vi lever i midten af. En slags mekanisk fugl, som kan både skræmme og lokke. Et kunstværk, der har det officielle navn ”Steady Machine Dancing.”

(Foto: OnePlus China)

Hvad du kan se på billederne til denne artikel, har engang været en uskyldig OnePlus 10 Pro smartphone. Sådan en, som man kan købe i mange danske butikker.

Det et svært at se, efter at den kinesiske kunstner 废土马力 har haft fingre i telefonen. Hans navn kan løst oversættes til Affald Jord Hest og Kræfter, og han er betalt af OnePlus selv til at skabe sin kinetiske skulptur.

Det sker i anledning af, at OnePlus er blevet den officielle sponsor for det første League of Legends Wild Rift mesterskab i Kina. League of Legends er et af verdens mest populære spil til pc og Mac.

(Foto: OnePlus China)

 

Selv om OnePlus skulpturen har ordet «steady» i sit navn, er den slet ikke stillestående. Tværtimod kan både de forskellige dele og vingerne bevæges. Moderne teknologi er jo også altid undervejs og ændrer sig konstant.

Den er fremstillet af delene i en brugt OnePlus 10 Pro mobil, som blev anvendt af gamerne under mesterskabet,

Den er tilsyneladende ikke kun bygget af komponenter fra selve mobilen, men indeholder også dele af ladeblok og medfølgende kabler.

Desværre findes kunstværket vist kun i dette ene eksemplar, som OnePlus bruger til reklame-formål i Kina og viser på udstillinger, events osv. Skulpturen er heller ikke til salg, men flot er den….

(Foto: OnePlus China)

(Foto: OnePlus China)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asus folde-pc lander i Danmark