Kan Spotify høre TikTok musik i baggrunden?

IKEA vil øge boligens sikkerhed

(Foto: IKEA)

IKEA har længe været en stor spiller, når det gælder udstyr til det smarte hjem. Lige fra intelligente pærer til fjernstyrede rullegardiner og trådløse højttalere.

Når IKEA gerne vil være hofleverandør til alle danske hjem, skal den svenske møbelgigant selvfølgelig også hjælpe med at beskytte boligerne.

Svenskernes forslag kommer i skikkelse af tre smarte sensorer, der kan integreres med IKEA’s Smart Home koncept og hjælpe med til at øge sikkerheden.

PARASOLL sensoren sættes på vinduer og døre. (Foto: IKEA)

Den ene IKEA nyhed er PARASOLL sensorer, der monteres på døre eller vinduer. Den sender notifikationer til boligens beboere, hvis nogen åbner de steder, hvor sensoren er placeret.

Den anden nyhed er BADRING sensoren, der advarer om f.eks. et vandlæk ved husets vaske- eller opvaske-maskine.

Den tredje sensor – VALLHORN – reagerer på bevægelse, så lyset f.eks. tænder automatisk, når en person træder ind i rummet. Den slags kan både bruges til at afsløre en indbrudstyv og til at spare penge på elregningen.

VALLHORN er den nye bevægelsessensor. (Foto: IKEA)

De nye sensorer er kompatible med IKEAs DIRIGERA hub. Det sikrer, at alle Smart Home løsninger kan styres direkte fra en app på mobiltelefonen. Desuden kan de sagtens anvendes selvstående uden tilknytning til en smart hub.

IKEA har helt bevidst gjort sensorerne så diskrete som muligt. De skal ikke vække opsigt i boligen, men beskytte den. Derfor fremtræder alle tre i en enkelt hvidt design med runde hjørner.

Desværre kan man ikke købe de nyheder her og nu. Spare op til dem behøver man heller ikke. Som altid hos IKEA koster produkterne kun små penge.

VALLHORN og PARASOLL dukker op i IKEA varehusene i januar 2014 til priser på henholdsvis 69 og 79 kroner stykket. BADRING bliver først tilgængelig fra april næste år….

IKEA BADRING sensoren advarer om vand. (Foto: IKEA)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan Spotify høre TikTok musik i baggrunden?