Apple vil sælge hjemme-robotter

Tastatur og mus passer perfekt sammen

(Foto: Logitech)

Hvis man ikke lige arbejder på en laptop, vil de fleste få brug for et løst tastatur på skrivebordet. Gerne af en god kvalitet, når man skriver meget i løbet af en dag.

Eftersom de fleste også bruger en computer-mus, er det vel oplagt at købe de to ting sammen. Især, hvis de skal have samme design, samme farve og passe optimalt til hinanden.

Den sikkert pænt store målgruppe vil tilbehørs-giganten Logitech servicere med sin nye Signature Slim Combo.

Det er en komplet pakke, der indeholder et trådløst Signature Slim K950 tastatur og Signature Plus M750 mus. Begge fås i mørk grafit eller lys off-white kulør, der er tilpas diskrete til at passe ind på alle kontorer.

(Foto: Logitech)

K950 har samme slanke design som Logitechs populære MX Keys tastaturer. Det har flere funktions-taster til direkte genveje til f.eks. mikrofon mute, skærm-kopiering eller emojis.

Tastaturet har fuld størrelse, så der er separate taltaster til dem, der f.eks. arbejder meget med økonomi-programmer og regneark.

Tasterne er meget tavse, så man ikke høre de velkendte klik. Til gengæld mangler tastaturet desværre baggrunds-belysning.

Den trådløse Signature Plus M750 mus kommer med knapper til venstre, højre og i midten samt to knapper i siderne. Naturligvis er der også et præcist scrolle-hjul.

Meget praktisk passer både tastatur og mus til både Windows, MacOS, iPhone iOS, Android og Linux. Dermed skulle stort set alle behov være dækket.

Her ses Logitech enhederne i den brunlige graphite-udgave. (Foto: Logitech)

Keyboard og musk an parres med op til tre enheder på samme tid via Bluetooth eller Logitechs Logi Bolt dongle. På den måde kan man skifte mellem flere signalkilder og sågar klippe og klistre fra f.eks. pc til pc via et Wi-Fi netværk.

Benytter man også Logitechs Logi Options+ software, kan brugerne skræddersy funktioner til bestemte programmer som f.eks. Microsoft Word og Adobe Photoshop.

Endelig har man via Logi Options+ adgang til Smart Actions. Via denne feature kan brugeren dedikere en enkelt tast til at aktivere en hel stribe funktioner eller programmer samtidig.

De nye Logitech tastaturer og mus benytter almindelige AAA og AA batterier, der skal kunne holde enhederne i gang i 36 måneder. Det er to-et-halvt år.

Signature Slim K950 tastatur og Signature M750 Plus kan enten købes separat eller som komplet Combo pakke. Prisen er 679 kroner for tastaturet eller 899 kroner for hele Combo….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple vil sælge hjemme-robotter