Apple har verdens stærkeste laptop

Godt webcam til fin pris

(Foto: Logitech)

(Opdateret) Bare, fordi Corona pandemien er overstået, betyder ikke, at interessen for gode webcams er dykket. Tværtimod er forbrugerne blevet mere krævende med hensyn til kvalitet og pris.

Tilbehørs-giganten Logitech kaster sig direkte ind i smørhullet med sine nye Brio webcams, der ser ud til at levere ganske meget til en fornuftig pris af 599 kroner.

Logitech Brio 300 er beregnet til hjemmebrug, mens Brio 305 har forretningsfolk og kontorer som målgruppe.

(Foto: Logitech)

Begge kommer med Full HD optage-kvalitet. De har dynamisk kontrast, automatisk lysstyrke-justering via Logitechs RightLight 2 teknologi plus en digital mikrofon med støjreduktion.

Ifølge Logitech skal det gøre Brio 300 og 305 velegnede til dårlige lysforhold, uheldige kamera-vinkler og omgivelser med svære betingelser for en god lyd.

Løsningen med en klap foran objektivet, når det ikke er i brug, har Logitech løst på en elegant vis med en lukker, der roterer omkring kameraet.

(Foto: Logitech)

Optage-kvaliteten er 30 billeder i sekundet (fps) ved Full HD kvalitet i 1.080 punkter og 60 fps ved HD og 720 punkter.

Det vil være mere end ok for langt de fleste – og bedre end flertallet af indbyggede webcams i f.eks. laptops.

De nye Brio kameraer er plug-and-play og forbindes til en pc via USB-C stik og er certificeret til brug sammen med video-møde systemerne Zoom, Microsoft Teams og Google Meet.

(Foto: Logitech)

Brio 300 koster det samme som Logitechs C920 Pro HD webcam, men er meget mere funky designet og fås i kulørerne rosa, off-white og grafik-grå.

Det nye webcam koster kun omkring det halve af det mere avancerede Brio 500. Så skal man til gengæld undvære to mikrofoner, ”auto-framing” funktionen og et lidt smallere synsfelt på 70 i stedet for 90 grader.

Til sidst skal vel nævnes, at mange af plast-delene i Brio 300 kommer fra genbrug. Det er 62 procent i grafit-udgave og 48 procent i de hvide og rosa varianter….

(Foto: Logitech)

(Foto: Logitech)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apple har verdens stærkeste laptop