Smart måde at udvide laptops på

Logitech har nyt webcam i superklasse

(Foto: Logitech)

Logitech var med i webcam markedet længe, før salget for alvor tog fat under Corona pandemien.

Da skulle millioner af mennesker, der arbejdede hjemmefra, have et bedre kamera til video-samtaler end det, der typisk sad på en laptop. Eller måske havde de slet ikke noget webcam på deres stationære pc.

Logitech lancerede i den forbindelse en hel stribe glimrende webcams, men mærkelig nok var ingen af dem gode nok til at være del af mærkets MX luksus-linie af tastaturer og mus.

Det ændrer sig nu med det nye Logitech MX Brio webcam. Det ser mere lækkert ud, men har altså også både en meget bedre billedsensor og opgraderede mikrofoner i sammenligning med sine mindre søskende.

(Foto: Logitech)

Desuden kommer Logitech MX Brio med et fleksibelt hængsel, der kunne være rigtigt handy i forbindelse med f.eks. præsentationer.

Det nye webcam kommer i to udgaver – MX Brio og MX Brio 705 – der begge passer både til hjemmebrug og til anvendelse på kontoret.

Kameraernes nye Sony Starvis sensor har 70 procent større pixels og giver dobbelt så gode billed-detaljer som lillebor Brio 4K.

De to nye kan også optage i 4K UHD opløsning med 30 billeder i sekundet (fps) eller Full HD med 60 fps. Det er langt bedre end standard webcams.

MX Brio er forsynet med en meget fleksibel holder, der gør det muligt at dreje kameraet i alle retninger – også opad. (Foto: Logitech)

 

MX Brio kommer – jeg var lige ved at skrive naturligvis – med kunstig intelligens ombord. Den bruges til at øge billed kvaliteten under alle lysforhold.

I praksis sker det ved, at MX Brio automatisk indstiller lyset og øger fokus på brugerens ansigt, så han eller hun altid ser nydelige og klare ud. Både i halvmørke og ved stærk belysning.

Lige så smart er Logitechs RightSight teknologi. Den sørger for, at kameraet hele tiden følger si bruger og placerer vedkommende midt i billedet. Også, når han eller hun vandrer rundt i lokalet.

De nye mikrofoner i MX Brio har en avanceret støjreduktion indbygget, der effektivt filtrerer uønskede lyde bort, så det kun er brugerens stemme, som kan høres.

Endelig har MX Brio en privat lukker. Den kan dække kameraet, når det ikke er i brug. Det er der dog ikke den store nyhed i.

Som nævnt kommer Logitech nyheden i to versioner: MX Brio er den alsidige, mens MX Brio 705 nok vil tiltale professionelle brugere mest.

Dette webcam har nemlig plug-and-play og kan fjernstyres fra firmaets it-afdeling via Logitecs Sync system.

MX Brio og Brio 705 kan købes fra senere i marts på Logitechs egen hjemmeside og hos udvalgte forhandlere i Danmark. Web-kameraet fås i farverne Graphite og Pale Grey og koster 1.699 kroner….

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smart måde at udvide laptops på