Hver fjerde kvinde vil ikke i it-branchen

Smart måde at udvide laptops på

(Foto: United Monitors of America)

Hvis Apple udviklede et dobbelt-skærm-system til sine MacBook laptops, kunne det meget vel se ud som det nye S2 fra lille United Monitors of America.

Ideen er praktisk for alle, der synes, at displayene på deres laptops er for små, og de ikke vil investere i store separate skærme på skrivebordet.

De to ekstra displays på hver side af det originale kan f.eks. bruges til multitasking eller opgaver, hvor man har flere vinduer på sin skærm.

Her er den store S2 Pro udgave i udfoldet udgave. (Foto: United Monitors of America)

Det kan også være i forbindelse med videospil, hvor action foregår i det ene vindue, mens resultat-tavler og kommunikation med andre online gamere i det andet.

S2 består af to folde-ud skærme i aluminium, der hver er på 14 tommer eller 15,6 tommer i S2 Pro udgaven. Billedkvaliteten er Full HD og 1.080 punkter.

Det smarte er også, at nyheden kan monteres meget nemt og kun skal forbindes til MacBook med en enkelt ledning. Desuden kan S2 benyttes i fem forskellige konfigurationer.

Man kan også placere S2 skærmen på højkant ved siden af sin laptop. (Foto: United Monitors of America)

S2 passer dog ikke kun til MacBooks. De ekstra skærme kan også sagtens monteres på Windows laptops eller Chromebooks. De benytter nemlig USB-C til at blive forbundet til computeren. Kablet leverer både strøm og billedsignal.

Den nok mest oplagte konfiguration er at have S2’s to skærme siddende klappet op på hver side af laptoppen. Det er, hvad fabrikanten kalder for Panoramic Mode.

Flip Mode kan også være smart. Her vipper man den ene af de to ekstra skærme 180 grader rundt, så også en person kan se med, der sidder over for laptop brugere.

I Flip Mode er den ene S2 skærm foldet 180 grader rundt, så en person overfor laptop brugeren kan se med. (Foto: United Monitors of America)

I Triangle Mode kan de to ekstra skærme stilles op separat fra laptoppen. Det kan f.eks. være i en trekant, hvor alle folk omkring et bord kan kigge med.

Endelig er der Portrait Mode, hvor de to S2 displays er monteret oven på hinanden på toppen af laptoppen. Så får man en bærbar pc, hvis skærm står på højkant.

I alle tilfælde kan S2 skærmene enten duplikere laptoppens display. De kan udvide det eller lade den ene ekstra skærm duplikere, mens den anden udvider.

Hver af de nye S2 displays er kun seks millimeter tykke og vejer 1,8 kilo tilsammen. Den større Pro udgave er dog 200 gram tungere.

United Monitors of America forsøger I øjeblikket at hente finansiering af en storproduktion via Crowd Funding på iværksætter portalen Kickstarter.

Her kan interesserede i øjeblikket forudbestille et eksemplar til en favørpris. Den er på 279 dollars eller ca. 1.900 kroner for S2 versionen og 299 dollars og ca. 2.050 kroner for Pro udgaven. Det er halv pris i forhold til den senere butikspris.

I begge tilfælde kan man få ekstra skærmene i farverne sort, gul, grøn, fersken og lilla….

I Triangle Mode placeres laptop og de to ekstra skærme i en trekant, så alle omkring et bord kan følge med. (Foto: United Monitors of America)

De to ekstra skærme vejer kun to kilo og kan let tages med overalt. (Foto: United Monitors of America)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver fjerde kvinde vil ikke i it-branchen