Det hvideste hvide

Laptop 4 får flere kræfter

 

(Foto: Microsoft)

Da Microsoft lancerede sin tablets og bærbare pc’er for nogle år siden, scorede de mange plus-points for deres elegante fremtræden og mange smarte detaljer.

De har manglet en smule i Microsofts ”rene” laptop, der netop er dukket op i fjerde generation.

Den nye Microsoft Surface Laptop 4 er blevet 70 procent hurtigere takket være nye processorer, og den kan køre i 19 timer på en opladning.

Det er de vigtigste nyheder i sammenligning med den nuværende Laptop 3, der efterhånden er halvanden år gammel.

Resten er som på de fleste andre lette bærbare. En fin maskine med touch skærm, og så ikke meget andet. Ingen smarte forvandlinger til tablet osv.

(Foto: Microsoft)

Surface Laptop 4 fås i to størrelser – med 13,5 eller 15 tommer skærm. De fås med Intels seneste nye 11. generation Core i motorer – og som noget – begge også med AMD’s Ryzen 5 processorer.

I nogle tilfælde vil Laptop 4 med Intel processor være dobbelt så hurtig som en Laptop 3. Det fortæller et og andet om, hvor langt Intel har udviklet kræfterne i sine seneste nye chips.

Lidt raffineret er det, at den lille laptop kommer med et tastatur, der er overtrukket med et Alcantara læder-agtigt materiale. På 15 tommer modellen skriver man coole metal-taster.

Den nye Surface Laptop 5 er fint forberedt på Corona-krisens videomøder, der jo nok vil fortsætte i eftertiden.

Computeren er forsynet med to Studio mikrofoner og et web kamera i HD kvalitet (720 punkter). Desuden er der Dolby Atmos musik-gengivelse i surround.

(Foto: Microsoft)

Laptop 4 er udstyret med USB-A og USB-C stik, men mangler mærkelig nok et Thunderbolt stik.

Det ville ellers være rart, når man forbinder laptoppen til eksterne harddiske. De kunne så matche de nye processorers hastighed i overførsel af data.

Med andre ord er den nye Surface Laptop 4 som gode laptops flest. Desværre er den ikke helt billig.

Priserne for den lille 13,5 tommer model ligger på mellem 9.000 og 14.700 kroner. Vil man have et 15 tommer display, skal man hoste op med mellem 12.000 og 13.800 kroner.

Microsoft Surface Laptop 4 dukker op i danske butikker den 29. april. Her kan man vælge computeren i enten platin-sølv eller matsort….

(Foto: Microsoft)

(Foto: Microsoft)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det hvideste hvide