Lille og bare super solid

Surface bliver 85 pct. hurtigere

Der er gået mode i opdateringer fremfor deciderede nyheder. Fint nok. Bare forbedringerne i de nye modeller er så store og gode, at man kan mærke dem. For priserne sætter mange fabrikanter jo op, bare ved at sige, det er en ny årgang.

Never mind. Microsoft havde travlt i aftes med at præsentere en hel stribe opdaterede tablets og laptops. Vi fik Surface Pro 6, Surface Laptop 2, alt-i-én computeren Surface Studio 2 – plus en enkelt reel nyhed. Nemlig Surface Headphones.

Den nemmeste overordnede beskrivelse af de mange nyheder er ret enkel: Med undtagelse af den dyre Surface Book er alle Surfaces blevet stærkere og bedre end nogensinde før.

Surface Pro 6 ser cool ud i den nye matsorte kulør.

Surface Pro 6 er Microsofts seneste tablet/laptop hybrid. Med samme lille 12,3 tommers skærm, men også med Intels nye Core processorer af 8. generation. Surface Pro 6 fås nu med op til 16 GB RAM og én TB af hurtig SSD lager. Det gør den lille Microsoft til en stærk og meget kapabel bærbar.

Som noget nyt fås Surface Pro 6 også i matsort – det sker sejt ud. De danske priser kendes ikke endnu, men i USA kan man købe nyheden fra ved 899 USD med Intel Core i5 processor. Modellerne kommer til salg fra midten af oktober. I Danmark kostede den gamle Pro knap 7.300 kroner inkl. Moms.

Hvis ønsket går i retning af en rigtig laptop – ikke en tablet med et tastatur – har den opfriskede Surface Laptop 2 fået samme fremskridt som Surface Pro 6. Det vil først og fremmest sige de nye Intel processorer, der skal gøre Microsoft laptoppen op til 85 pct. hurtigere end sidste års model. I det ydre ligner Laptop 2 eller sig selv til nærmest punkt og prikke.

Surface Studio 2 får forbedrede specifikationer, men mærkelig nok ikke processorer af den nyeste generation.

Og igen kan man få Microsofts bærbare pc i barsk sort kulør. Priserne begynder i USA ved 999 USD, og Laptop 2 kommer på markedet den 16. oktober. I Danmark kostede det gamle model 8.800 kroner inkl. Moms.

Matsort kan man til gengæld ikke få Surface Studio 2 i. Denne alt-i-én computer skal have fået en mere lysstærk og kontrastrig skærm, mens størrelse og opløsning er forblevet den samme. Skærmen er fortsat i flotte 28 tommer.

Lidt mærkeligt må Studio 2 køberen nøjes med 7. generation Intel processor – ikke den nyeste 8. som hos de andre Microsoft nyheder. Trods alt skal det dog give 50 pct. bedre grafik end på forgængeren. Startprisen er helt oppe i 3.499 USD. I Danmark kostede den gamle Studio model 27.000 kroner inkl tastatur, mus og Surface Pen. Mon ikke det også bliver niveauet for den nye?

De nye Surface Headphones er trådløs og udstyret med en avanceret støjreduktion.

Til sidst den eneste reelle nyhed hos Microsoft. Det er de nye Surface Headphones, der med otte mikrofoner indbygget vel hellere skulle kaldes Surface Headset. Nyheden har avanceret støjreduktion, som kan justeres i styrke i 13 trin.

Microsoft har også inviteret sin digitale Cortana assistent ombord. Hende har vi ellers ikke hørt så meget til i det seneste år. Og slet ikke sammenlignet med Apples Siri, Googles Assistant, Amazons Alexa eller Samsungs Bixby.

Microsoft siger, at hovedtelefonen er ”optimeret” til Surface computere – hvad det så end må betyde. Men der er næppe noget i vejen for, at Microsoft nyheden kan bruges som et sæt trådløse Bluetooth hovedtelefoner sammen med udstyr, man har af andre mærker.

Modsat med computerne vil Microsoft ikke rigtigt afsløre et lancerings-tidspunkt for Surface Headphones. Prisen er dog offentliggjort – 349 USD eller 2.300 kroner….

Surface Pro 6 er blevet udstyret med de nyeste processorer fra Intel.

Surface Laptop 2 fås nu også i den flotte matsorte finish.

Surface Laptop 2 udstyres med de nyeste 8. generation processorer fra Intel. Det skal gøre den bærbare pc op til 85 pct. hurtigere.

Surface Studio 2 kan også bruges som en meget stor tablet på 28 tommer.

De nye Microsoft Surfave Headphones har otte mikrofoner i. Personen i den anden ende må kunne høre hver detalje i stemmen selv i orkan og modvind.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille og bare super solid