Skrivemaskinen lever

Denne storskærm kan foldes

(Foto: ViewSonic)

Nyheden ligner mest af alt et lærred, som man kan rulle op og bruge til at vise billeder på sendt fra en projektor.

Kommer man tættere på, opdager man, at ViewSonics nyhed er noget helt andet. Det er en af verdens første LED skærme, der kan foldes.

135 tommer måler ViewSonic All-in-One Direct View LED Display Solution Kit, når det er foldet ud. Med en skærm i Full HD kvalitet og indbyggede Harman Kardon højttalere, så displayet også lyder godt.

Når skærmen er foldet sammen, er den ikke ligefrem en letvægter, for der medfølger stativ og beslag til at hænge displayet op på en væg. Men nyheden kan sagtens bæres i hånden, når den er pakket ned i sin flightcase i aluminium.

(Foto: ViewSonic)

LED-displayet er opbygget i moduler, der gør det fleksibelt at bruge. Selve foldningen behøver man ikke gøre manuelt. Det foregår automatisk med en elmotor, der kontrolleres fra en trådløs fjernbetjening eller en app på mobilen.

Billeder fortæller mere end tusind ord. Derfor kig på artiklens fotos for at få en idé on hvad den nye folde-skærm alt kan bruges til. Det er både til professionelle erhvervs-formål, til udstillinger og gallerier, i hotel-lobbyer og selvfølgelig derhjemme i stuen.

ViewSonic hævder, at storskærmen kan sættes op og være klar til brug på under 10 minutter. Displayet står på hjul og kan placeres i tre forskellige højder på sit stativ. Også det foregår ved tryk på en knap. Elmotorer klarer resten.

Den enorme 135 tommers skærm har supertynde rammer på kun fem millimeter. Overgangene mellem hvert modul skal være helt usynlige.

Lysstyrken er maksimalt 600 nits, så ViewSonic skærmen skal ikke bruges udendørs i solskin. Indendørs vil kontrasten dog være ok, så længe lokalet ikke er stærkt oplyst.

(Foto: ViewSonic)

Hele herligheden med LED moduler, ramme, strømforsyning, højttalere, elmotorer og kontrol-systemer er samlet i én kompakt enhed. Deraf navnet All-in-One.

Storskærmen skal samtidig være nem at servicere og reparere. De enkelte LED moduler kan udskiftes, og overfladerne holdes nemt rent med en fugtig klud eller en ikke alt for stærk støvsuger.

ViewSonic har gjort displayet ekstra fleksibelt med indbygget Wi-Fi, Bluetooth og standard-stik, så man kan forbinde det til alle mulige signalkilder.

Skærmen kan opdeles, så den kan vise billeder fra fire forskellige inputs på samme tid. Det gør nyheden velegnet til både præsentationer, videomøder osv.

ViewSonic projektorer, pc-monitorer, gamer-skærme og store LED displays sælges via flere forhandlere i Danmark. Hverken en dansk eller en amerikansk pris på den nye folde-skærm på 135 tommer er dog endnu ikke offentliggjort….

(Foto: ViewSonic)

(Foto: ViewSonic)

(Foto: ViewSonic)

(Foto: ViewSonic)

(Foto: ViewSonic)

(Foto: ViewSonic)

 

(Foto: ViewSonic)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skrivemaskinen lever