3 og Telia kappes på Smukfest

Smuk trådløs parkering til iPhone

Apples dyrere iPhone modeller har nu haft trådløs Qi opladning i snart lang tid – og alle de mindst tre nye iPhones, der kommer om en måned, har det sikkert også.

Den eneste, som ikke har en praktisk trådløs måtte i sit program, er Apple selv. Firmaets meget omtalte AirPower, der kan give ”saft” til tre enheder på samme tid, blev præsenteret for et år siden. Købe den kan man indtil videre ikke. Pinligt Apple!

I mellemtiden er der dukket et fint marked op for andre fabrikanter – de såkaldte tredje-parts leverandører. De sælger i massevis af trådløse opladere til iPhones. Nogle godkendt af Apple – andre virker bare uden certificering.

Logitechs nye trådløse oplader er optimeret til de seneste nye iPhones, men alle smartphones med Qi teknologi kan bruge den. Det gælder også mange Android telefoner.

Logitech har været længe om at hoppe på oplader-vognen. I stedet koncentrerede Logitech sig om tastaturer, computermus osv. Indtil nu.

Logitech står nemlig nu klar med en meget elegant trådløs oplader, som er udviklet i tæt samarbejde med Apple. Den hedder Powered Wireless Charging stand – og den skal passe perfekt til iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

Modsat en trådløs måtte, som de fleste andre satser på, står iPhonen op i Logitech nyheden. Det har den fordel, at man har sin mobil i præcis den optimale vinkel til at se videoer på skærmen, mens batteriet får tilført ny energi.

Hvis man vil se billeder og videoer i horisontal stilling, mens iPhonen oplades, kan det sagtens lade sig gøre.

Desuden behøver man ikke placere sin iPhone så præcist over laderen, som man skal med måtterne. Hos Logitech glider telefonen bare på plads og kan straks begynde at hente strøm trådløst.

Logitech har automatisk temperatur kontrol, så man ikke oplever, at telefonen bliver over-ophedet. Desuden har Logitech ganske smart placeret status lampen på toppen af standeren og bag ved iPhonen. Så bliver man ikke forstyrret af LED-pæren, når man kigger på skærmen.

Til sidst skal jeg lige huske at nævne, at Logitechs nye trådløse oplader ikke kun passer til iPhone. Alle smartphones med Qi opladning – og dem er der en del af i Android lejren – kan bruge nyheden.

Logitechs nye trådløse oplader kan i øjeblikket forudbestilles til 699 kroner. Den skulle være i butikkerne i slutningen af august….

Læs opskrifter og koge-vejledning, mens iPhonen får tilført ny energi trådløst.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 og Telia kappes på Smukfest