Nuuday er vendt tilbage til fremgang

Her er Samsungs højttaler med skærm i

(Foto: Samsung Display)

For en måned siden skrev jeg her på Leifshows, at Apple formentlig var på vej med en AirPod højttaler med indbygget display. En kombination, som Amazon allerede har succes med via sin Echo Show model.

Apple viste ikke den højttaler i forbindelse med lanceringen af sine nye MacBook Air laptops, men Apple har flere annonceringer på vej i foråret.

I mellemtiden er Apple blevet overhalet indenom af Samsung. Ærkerivalerne fra Sydkorea viste nemlig deres udspil til en OLED Smart Speaker på Mobile World Congress i Barcelona forleden.

(Foto: Samsung Display)

Desværre var det uden prisskilt og leverings-tidspunkt. På den anden side så den spændende nye højttaler ud til at være produktionsklar, så måske den dukker op inden alt for længe.

Det helt specielle ved Samsung nyheden er ikke, at man har kombineret en skærm og en højttaler.

Det er, at Samsung benytter et fleksibelt og bøjeligt display i samme stil, som vi kender der fra Galaxy Z Flip og Z Fold klaptelefonerne.

I praksis er skærmen ikke fast som f.eks. på Amazon Echo Show. I stedet trækker man display ud af den trekantede højttaler på samme måde, som vi kender det fra husholdnings-folie.

Fordelen ved at kombinere højttaler og skærm er, at betjeningen af f.eks. enhederne i ens smarte hjem kan gøres endnu nemmere end i dag.

Mange benytter jo stemme-kommandoer til højttalerens indbyggede mikrofoner til det formål.

Med et integreret display kan man straks se systemets svar i tekst og billeder. Det kan f.eks. være de valgte melodier til musik-streaming, vejr-udsigten, kalender, rejse-bookinger osv.

Samsung mangler også at fortælle, hvad OLED Smart Speaker skal hedde, når nyheden kommer til salg i butikkerne. Formentlig får den Galaxy som fornavn….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nuuday er vendt tilbage til fremgang