Så nervøse er vi for Fake News

Verdens største tv kan nu købes

Det er efterhånden over et år siden, at Samsung lancerede sit gigantiske The Wall tv-apparat. Med sine 292 tommer lever det fuldt ud op til sit navn. Hvor stort det er – prøv at kigge på jeres eget tv i stuen. Det er formentlig på 40 eller 50 tommer – hos nogle endda 65.

Samsung har vist The Wall på flere store udstillinger, hvor kæmpe-skærmen naturligvis har vakt opsigt. Koreanerne undgik blot behændigt at gå i detaljer om pris og leverings-tidspunkt. Det eneste, Samsung ville sige, var, at målgruppen nok mest var sportshaller, konference-centre og måske store indkøbs-arkader.

Nu har Samsung tilsyneladende skiftet mening. Formentlig fordi en masse privatfolk med pengepungen i orden har vist interesse for at erhverve et The Wall.

Købere af Samsungs The Wall Luxury kan frit vælge rammefarve og materiale. TV’et står altid tændt. Er der intet tv-signal, forvandles The Frame til et digitalt lærred, der viser malerier, fotos eller video-art.

Det enorme tv kommer i en særlig The Wall Luxury udgave, hvor køberen selv kan vælge størrelsen. Fra 73 tommer til 292. På den måde kan man få skræddersyet sit tv til at fylde hele væggen i et lokale. Bogstavelig talt.

The Wall er nemlig opbygget i moduler, så man for den sags skyld kan lade sit tv vokse i takt med, at man får større omgivelser at placere det i. Den maksimale opløsning er 8K, som ingen europæisk tv-station bruger endnu. 4K skal man også lede efter, medmindre man streamer sine film fra internet.

Det nye The Wall Luxury kommer til salg i Europa til juli. Priserne er stadig hemmelige, men regn med at Samsungs ”væg” også bliver verdens dyreste tv. Selv Bang & Olufsens fjernsyn vil virke billige ved siden af.

Den nye Luxury model har fået en ny brugerflade og skal være lettere at betjene end forgængeren. Samsung har nemlig nøje studeret livsstilen hos mulige kunder.

Her ses The Luxury i sit fulde vælde. Et tv på 292 tommer.

Derfor går The Wall videre end til at levere en fantastisk billedkvalitet. Tv-apparater er også et møbel – et kunstværk – som køberne kan sætte deres eget præg på.

Rammen omkring den enorme skærm kan man således få i mange forskellige mønstre, farver og materialer. Når man ikke ser tv, forvandler skærmen sig til et digitalt lærred, hvor man i en såkaldt ”Ambient Mode” kan vise malerier, fotografier eller video kunst – helt efter sin egen smag.

The Wall er designet til aldrig at slukke helt. Skærmen skifter bare funktion. Dens specielle selv-lysende dioder (SED) er bygget til at kunne køre i mindst 100.000 timer.

Naturligvis rummer The Wall Luxury den nyeste teknologi, som man også kan finde i andre af Samsungs luksus-tv. Det gælder bl.a. computeren Quantum Processor Flex med MagicInfo 7, der bruger kunstig intelligens til at vise det optimale billed – uanset signalets kvalitet og omgivelsernes lysforhold….

Her ses Samsungs nye Magic Info 7 teknologi i brug på en skærm, der står i et butiksvindue i regnvejr. Skærmen bruger kunstig intelligens til at måle tusinder af forskellige parametre som f.eks. lysforhold og justerer automatisk billedet derefter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så nervøse er vi for Fake News