Så mange penge er der i fodbold VM

Gear S4 ur til august

I de senere måneder har der været påfaldende tavst hos flere af Apples store konkurrenter på smartwatch området. Især har store asiatiske fabrikanter som Samsung, LG og Huawei holdt lav profil, mens de har postet den ene nye mobiltelefon model efter den anden ud på markedet.

Nu ser der ud til at være liv igen i Samsungs afdeling for smarte ure. Tredje generation af Gear S watches er på vej og ventes præsenteret side om side med den nye supermobil Galaxy Note 9 til august. Mere præcist den 9. august.

Meget taler også for, at Samsung benytter lejligheden til at ændre navnet på sine ure. Den nye udgave, der egentlig skulle hedde Gear S4, får nok Galaxy som fornavn.

Ikke voldsomt meget er sluppet ud endnu om det nye Samsung ur. Det bliver klassisk rundt som sin forgænger. Urkassen bliver tyndere og batteriet større.

Desuden bliver processoren stærkere. Der kommer mere RAM, og Samsung vil putte mange flere fitness- og sundheds-relaterede funktioner i. Det kunne f.eks. være en avanceret søvn-måler.

Endelig får uret helt sikkert en tæt forbindelse med Samsungs personlige assistent Bixby, der konkurrerer med Apples Siri. Amazons Alexa og Googles Assistant.

Det nuværende Samsung Gear S3 smart-ur er fra 2016. Sidste år supplerede Samsung sin Classic variant af uret med en Gear Sport model….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange penge er der i fodbold VM