Verdens største billede på en bygning

Google åbner App Mall til Chromebooks

(Foto: Brooke Cagle / Unsplash)

 

De små Chromebook laptops er nu så udbredte, at de har brug for at have en egen online-butik til apps.

Den konklusion er Google nu kommet til. Resultatet bliver en ny ”App Mall”, der skal køre separat fra Googles nuværende Play Store.

Her bliver software til Chromebooks næsten væk i det enorme antal apps, som Play Store udbyder til Android telefoner og tablets.

Det er også Google, der har opfundet Chromebooks som et billigt alternativ til Windows laptops og Apples MacBooks. Det har gjort Chromebooks specielt populære i skoler.

Oprindeligt kom Chromebooks helt uden harddisk, så de små bærbare kun fungerede, når de var online.

I dag er udvalget af og bredden i Chromebooks meget større. De dyreste af slagsen er lige så kraftige som store Windows laptops. De rummer nu også en egen harddisk, så de kan arbejde offline uden internet forbindelse.

Chromebooks er desuden meget fleksible, fordi de fungerer med mange forskellige apps til både Android, Linux eller webben. De mangler bare et centralt sted, hvor man kan shoppe apps.

Google har endnu ikke offentliggjort datoen, hvor den nye App Mall åbner. Den skal både kunne findes på webben og via en direkte knap i Chrome browseren….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens største billede på en bygning