Over 850 nye ladepunkter i januar

Kuglerund vellyd til pc’en

(Foto: Creative Technology)

Moden foreskriver egentlig, at man køber trådløse Bluetooth højttalere nu om dage, men det betyder bestemt ikke, at salget er pc-højttalere på ledning er gået i stå.

Tværtimod er der mange spil-entusiaster, som mener, at kablede højttalere reagerer hurtigere end deres trådløse fætre.

Dem vil Creative Technology gerne servicere med sine nyeste Creative Pebble højttalere, der fungerer både med kabel og med Bluetooth.

De har fået et ”X” tilføjet for at markere, at lydkvaliteten er blevet ekstra forbedret i forhold til tidligere generationer pebbles.

Creatives nye pc-højttalere kommer i to versioner. Pebble X og Pebble X Plus, hvor sidstnævnte har en subwoofer til ekstra bas med i prisen.

(Foto: Creative Technology)

Højt kan de nye Pebbles i hvert fald spille. De kan således levere 15 watt kontinuerlig effekt (RMS) og klare 30 watt i spidserne, når de er tilsluttet en pc-port.

Kobler man dem til pc’en via en Creative PD-adapter, øges udgangs-effekten til 30 watt RMS og 60 watt max. pr. højttaler.

Indendørs i Pebble X og X Plus sidder Creatives velkendte fuldtone-enhed på 2,75 tommer. Den er vinklet 45 grader opad for at sprede lyden bedre.

Den medfølgende subwoofer til Pebble X Plus er usædvanlig lille i designet. Den behøver altså ikke gemmes af vejen under skrivebordet, men kan snildt aflevere sine bastoner placeret på bordpladen ved siden af skærm og tastatur.

Subwooferen har i øvrigt ekstra features som Dialog+ og BassFlex, der skal sikre klar stemme-gengivelse og tung baslyd selv ved høje lydniveauer.

Da computer-spil jo er både billede og lyd, har Creative sørget for, at de små kuglerunde Pebbles højttalere også indeholder et lysshow.

(Foto: Creative Technology)

Det sker via en justerbar RGB belysning, der kan vise 16,8 millioner farver. Desuden har man seks præ-indstillinger at skifte imellem.

Endelig har højttalerne to porte til hovedtelefoner og mikrofoner, så de fint kan bruges til online telefonkald og til helt privat lyd, så resten af huset ikke bliver generet.

Man kan tilslutte de nye Pebbles højttalere direkte fra kassen til sin pc via USB-kabel, Bluetooth 5.3 eller en aux-indgang med 3,5 mm indgang.

Endnu flere muligheder får dag ved at downloade Creatives lyd-app til Windows, Android eller iPhone iOS.

App’en giver adgang til Sound Blaster Acoustic Engine med f.eks. Surround Sound, Smart Volume, Smart Bass, Crystallizer og EQ tonekontrol.

Et sæt Pebble X højttalere skal koste 100 euro eller ca. 750 kroner. X Plus med subwoofer skal man betale 140 euro eller ca. 1.050 kroner for. Begge kan forudbestilles på Creatives hjemmeside her….

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over 850 nye ladepunkter i januar